JACKSON JS 32 King V
Pravidla fóra
Re: JACKSON JS 32 King V
jo zhruba tak to je. Když už Jackson tak Japonskou výrobu s SD
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš zkušenosti s Cortama a jsi antiCortista? To se mi chce smát... Nebo spíše brečet?necross píše:No V jen jednu ale to mi stačilo a v cenové relaci ušlo. S Cortama zkušenost nemám tak nemůžu posoudit nějaký rozdíl. A ani bych nemohl nestraně posoudit pnáč sem antiCortista tak by to bylo zaujatý. Jen sem vlastně chtěl říct že moje zkušenosti s levnými Jacksony jsou dobrý
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
no to už nechám na tobě jestli se budeš smát a nebo brečet. Prostě ty nástroje se mi od pohledu nelíbí a ani ta značka. Ale neříkám že hrajou špatně.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
ještě dodávám: sérii JS bych opravdu neřešil a už vůbec ne novou. pokud bych začínal a chtěl bych véčko od jacksonu, ihned bych šáhnul minimálně po sérii KVX10 nebo po Rhoadsech jako je např. RR3. mluvím samozřejmě o bazaru = omezené finance.necross píše:jo zhruba tak to je. Když už Jackson tak Japonskou výrobu s SD
http://kytary.cz/jackson-kvx-10-king-v-blk/HN105126/
co zní jako pohádka
- má stejné tremolo jako RR3
- snímače duncan design se dříve cpaly i do RR3 (měl jsem je taky a dovoluji si tvrdit, že krkový DD byl zvukově
- mnohem lepší než můj pozdější Seymour duncan Jazz; bohužel to samé nemůžu prohlásit o kobylovém HB duncan design, který je oproti SD TB4 opravdu taková včelička - ale to se dá lehce napravit)
- made in japan
- pouzdro v ceně
co mi vadí
- 22 pražců v kombinaci se šroubovaným krkem (i když na fotce je 24
- málo kusů po kamenných obchodech
Zdravím,
známý má Rhoadse JS30, ale nemyslím, že by se 32 výrazně lišily. Hraje covery od Slayer. Koncertuje v thrash a black metalové kapele a je spokojený.
Doma mám KVX10, která je super a má parádní dohmat. Díky ploutvi u v je i ruka více relaxovaná, takže mě nějak neirituje pleskaní strun o palisandrový hmatník při PM. Kvalita seřízení a hardware mi ale přišel nic moc. Poťák jeden byl uvolněný a dokonce i vypadl. Snímačé jsou SD Designed. Kdyby se jednalo o verzi s pevnou kobylou, dost možná by to byla moje oblíbená kytara. BTW. POUZDRO KE KYTAŘE NEBYLO.
Při srovnání s mojím BC Rich Warbeast WMD se jeví Jackson "levněji", ale pocit u krku je fajn a možná i dohmat připadá nižší, díky hubenému profilu. U WMD zase ruka sedne příjemněji okolo krku, který je ale celkem macek. Zajímalo by mne srovnání s baseballovou pálkou od Schectera. Pro nějaký jiný důvod, mně neznámý, mi u WMD vyhovuje vyšší nastavení kobylky - cca o 0,5 - 1 mm oproti Jacksonu. Hlavně kvůli gallopingu. Mít zadní ploutev, tak snad zažívám nirvanu. Snímače mi přijdou lepší u WMD, zejména Rockfield Mafia. Ale tohle je subjektivní názor. Tremolo je ORF oproti licencovanému u KVX. Stabilní jsou obě. Jak je to s výdrží při "hard abuse" v řádu let netuším. Každopádně stejnou verzi jako mám já v WMD naleznete i třeba v oblíbeném a ne cenově přátelském modelu Jackson RR24 (cca 26k,-). A to je kytara od které už majitel něco opravdu čeká i přes minimalistickou výbavu. Dokonce ho používá ještě dražší Jackson KE 5 FR Kelly.
Tu máte názor na kytaru za šest, jedenáct, dvacet klacků. Osobně si myslím, že to chce vybírat podle toho, co člověku sedne. Stejně může posloužit kytara levná a může být i pohodlnější. Osobně znám několik lidí, kteří si koupili levný model, konkrétně právě Jackson Rhoads JS 30, vyměnili snímač za aktivní EMG (většinou jen kobylku a krk ani nepoužívají) a mají parádní nástroj na metalové a rockové žánry.
známý má Rhoadse JS30, ale nemyslím, že by se 32 výrazně lišily. Hraje covery od Slayer. Koncertuje v thrash a black metalové kapele a je spokojený.
Doma mám KVX10, která je super a má parádní dohmat. Díky ploutvi u v je i ruka více relaxovaná, takže mě nějak neirituje pleskaní strun o palisandrový hmatník při PM. Kvalita seřízení a hardware mi ale přišel nic moc. Poťák jeden byl uvolněný a dokonce i vypadl. Snímačé jsou SD Designed. Kdyby se jednalo o verzi s pevnou kobylou, dost možná by to byla moje oblíbená kytara. BTW. POUZDRO KE KYTAŘE NEBYLO.
Při srovnání s mojím BC Rich Warbeast WMD se jeví Jackson "levněji", ale pocit u krku je fajn a možná i dohmat připadá nižší, díky hubenému profilu. U WMD zase ruka sedne příjemněji okolo krku, který je ale celkem macek. Zajímalo by mne srovnání s baseballovou pálkou od Schectera. Pro nějaký jiný důvod, mně neznámý, mi u WMD vyhovuje vyšší nastavení kobylky - cca o 0,5 - 1 mm oproti Jacksonu. Hlavně kvůli gallopingu. Mít zadní ploutev, tak snad zažívám nirvanu. Snímače mi přijdou lepší u WMD, zejména Rockfield Mafia. Ale tohle je subjektivní názor. Tremolo je ORF oproti licencovanému u KVX. Stabilní jsou obě. Jak je to s výdrží při "hard abuse" v řádu let netuším. Každopádně stejnou verzi jako mám já v WMD naleznete i třeba v oblíbeném a ne cenově přátelském modelu Jackson RR24 (cca 26k,-). A to je kytara od které už majitel něco opravdu čeká i přes minimalistickou výbavu. Dokonce ho používá ještě dražší Jackson KE 5 FR Kelly.
Tu máte názor na kytaru za šest, jedenáct, dvacet klacků. Osobně si myslím, že to chce vybírat podle toho, co člověku sedne. Stejně může posloužit kytara levná a může být i pohodlnější. Osobně znám několik lidí, kteří si koupili levný model, konkrétně právě Jackson Rhoads JS 30, vyměnili snímač za aktivní EMG (většinou jen kobylku a krk ani nepoužívají) a mají parádní nástroj na metalové a rockové žánry.
Naposledy upravil(a) Wakizashi dne 24.05.2011 11:03, celkem upraveno 5 x.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Za tohle dostavas zlatyho bludistaka.reason píše:jsem tu debatu myslel tak, že od levného jacksona nemůžeme očekávat to co od těch dražších.
for disasterpiece: je vidět, že tvé intelektuální schopnosti nejsou příliš rozvinuté k tomu, aby dokázaly vstřebat ucelenější text, takže ještě jednou pro tebe na vysvětlenouDisasterpiece píše:Za tohle dostavas zlatyho bludistaka.reason píše:jsem tu debatu myslel tak, že od levného jacksona nemůžeme očekávat to co od těch dražších.
myslím, že podobný názor jako já má na koupi levného jacksona i wakizashi, který taky bere v potaz hráčský komfort a který navíc debatu obohatil osobními zkušenostmi, což je vždy nejpřínosnější.
cituji wakizashiho....Tu máte názor na kytaru za šest, jedenáct, dvacet klacků. Osobně si myslím, že to chce vybírat podle toho, co člověku sedne. Stejně může posloužit kytara levná a může být i pohodlnější. Osobně znám několik lidí, kteří si koupili levný model, konkrétně právě Jackson Rhoads JS 30, vyměnili snímač za aktivní EMG (většinou jen kobylku a krk ani nepoužívají) a mají parádní nástroj na metalové a rockové žánry.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Sam si to znovu precti.Snad pak pochopis to "oceneni"
Já jen dodám, že pokud by se někdo rozhodoval pro kytaru s tremolem, tak JT580 by měla být relativně slušná volba. Novejší modely ho mají i z tvrzené ocely. Dříve jen normální. Mělo by se tak jednat o poměrně slušnou jednotku. I když na ORF či Original Edge varianty to asi mít nebude. Těžko říci.
Tohle jsem jen chtěl dodat, pokud by si chtěl koupit bazarovou low-med, med kategorii od Jacksonu. Tam cpou 580. Také jsem ale někde četl, že se můžeš setkat s dvěmi verzemi JT580 (kvalitativními) i dnes. Pokud tremolo nebudeš moc používat a a nebudeš mít na kytaře tlusté struny a hodně pružin (velký tlak na ostří tremola) asi bych se nebál. Ale jinak, buď opatrný.
Tohle jsem jen chtěl dodat, pokud by si chtěl koupit bazarovou low-med, med kategorii od Jacksonu. Tam cpou 580. Také jsem ale někde četl, že se můžeš setkat s dvěmi verzemi JT580 (kvalitativními) i dnes. Pokud tremolo nebudeš moc používat a a nebudeš mít na kytaře tlusté struny a hodně pružin (velký tlak na ostří tremola) asi bych se nebál. Ale jinak, buď opatrný.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
že se vůbec obtěžuji... za mou větu, kterou jsi vyjmul, jsem dal šipku: pro představu - jedná se o tento znakDisasterpiece píše:Sam si to znovu precti.Snad pak pochopis to "oceneni"
K TOMU TREMOLU JT580. MĚL JSEM HO NA DVOU KYTARÁCH. LADĚNÍ DRŽÍ DOBŘE. OSOBNĚ JEJ NEPOVAŽUJI ZA PROBLÉM.