dětské bicí

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Moleek

Re: dětské bicí

Příspěvek od Moleek »

Chyba na mé straně.. z Tvého příspěvku jsem nabyl dojmu, že bys to zkrátila klidně na TA bicí, přičemž soupravou jsi pouze ospravedlnila ženský rod, ale klidně bys ji vypustila se zachováním rodu ženského.
Druhá část už byly jen přidané další varianty pro autora topicu
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
pehve

Příspěvek od pehve »

běžně je možný slyšet od muzikantů - máš to bicí postavený, nazvučený, sbalený atd... přiznám se že nikdy mi to nepřišlo blbý.
Je pravda že napsaný je to vidět více ale přesto bych tu gramatiku tak neřešil. Důležitý je tema.
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

pehve píše:běžně je možný slyšet od muzikantů - máš to bicí postavený, nazvučený, sbalený atd... přiznám se že nikdy mi to nepřišlo blbý.
Je pravda že napsaný je to vidět více ale přesto bych tu gramatiku tak neřešil. Důležitý je tema.
Přesně, důležitý je téma, nechtěla jsem zakládat OT povídačky... přesto: TO bicí jsem slyšela tak 2-3x za život a vždy mě to tahalo za ucho.
mezi kumštýři a techniky spíš často slýchám: " Nazvučíme (postavíme, sbalíme, porovnáme, poladíme,..) si te´d škopky..." Slovo BICÍ v jakémkoliv rodě slýchám opravdu ojediněle. 8)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Příspěvek od pehve »

aha, tak to bude krajová odlišnost protože "to bicí, to bicíčko" atd je tu (Brno) běžný.
Pěkně se tu tedy vysvětluje nutnost psát spisovně - aby to nikoho "netahalo za oči".
Dědekzhor

Příspěvek od Dědekzhor »

pehve píše:aha, tak to bude krajová odlišnost protože "to bicí, to bicíčko" atd je tu (Brno) běžný.
Pěkně se tu tedy vysvětluje nutnost psát spisovně - aby to nikoho "netahalo za oči".
Přesně tak ,tady má někdo spoustu času řešit různé gramatické chyby ,místo aby si sedl za škopky a cvičil. asi spousta lidí :roll:
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

pehve píše:aha, tak to bude krajová odlišnost protože "to bicí, to bicíčko" atd je tu (Brno) běžný.
Taky koukám jak moc se to liší....přitom na moravu jezdím relativně taky často kvůli hraní..... no "jiný kraj, jiný mrav" :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Dědekzhor píše:
Přesně tak ,tady má někdo spoustu času řešit různé gramatické chyby ,místo aby si sedl za škopky a cvičil. asi spousta lidí :roll:
kdyby tak šlo sednout za škopky vždy, když na to je trochu času, to by bylo supr. takhel od samého rána dělám přípravu a cvičit jedu na dvě ho´dky za chvilku, a pak až zítra, nějak těsně před tím, než pojedu na šichtu. příští týden musím prostě umět nejlépe půlku repertoáru z koncertního setlistu k promo tour k nové desce. Takže píšu jen abych se trochu odreagovala z toho blázince stále dokola omílaných písní a sepisování poznámek k nim..... :roll:
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

te´d mě tak došlo, že když budu mluvit přesně tou hantýrkou, co jsem tady ve středních a východních Čechách zvyklá, tak to může být na Moravě docela sranda.
Budu-li shánět třeba "škopky, plechy,palice a železo" tak mě namísto do obchodu s hudebními nástroji pošlouněkam do domácích potřeb nebo do železářství!! :shock: :D :D
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Do sběrny :wink:
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“