Strat Ultra Relic
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strat Ultra Relic
Mně se to docela líbí, jen bych tam rozhodně dal jiný než bílý pickguard a černý hardware.
-
Martin Švehla
pickguard je taky před lakem tak uvidím to samé hlava kytary dík.jakub.kubaaa píše:Mně se to docela líbí, jen bych tam rozhodně dal jiný než bílý pickguard a černý hardware.
Moc pěkná kytara, smím se zeptat jaké na ní budou snímače? A kolik bude tak stát?Martin Švehla píše:pickguard je taky před lakem tak uvidím to samé hlava kytary dík.jakub.kubaaa píše:Mně se to docela líbí, jen bych tam rozhodně dal jiný než bílý pickguard a černý hardware.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
-
Martin Švehla
na přání zakazníka 3 singl asi dozadu humbucker v singl formátu cena není ještě stanovena bude vyrobena v tomto provedení jenom jedna pod vyrobním číslem 001 s logem Švehla.Dnes se ještě připravují 2 kytary Lp a Strat s úplně novými laky a barevne odstíny přímo od výrobce z USA.tadeasp píše:Moc pěkná kytara, smím se zeptat jaké na ní budou snímače? A kolik bude tak stát?Martin Švehla píše:pickguard je taky před lakem tak uvidím to samé hlava kytary dík.jakub.kubaaa píše:Mně se to docela líbí, jen bych tam rozhodně dal jiný než bílý pickguard a černý hardware.
Strat nevypadá vůbec špatně. Relic bych to asi nenazval.
Vkus nebo nevkus.............mně přijde cokoliv mimo bezbarvého laku nebo sunburstu vlastně nevkus
ani fládry nebo Abalon se mi nelíbí.
Když zákazník chce, ať hraje třeba na lopatu. Uměle otřískaný Fender nebo Jackson se silikonovou a vyžilou Jennou Jameson jsou větší průšvih.
Hrál jsem v kapele s vynikajícím výtvarníkem, nyní restaurátorem. Myslím, že jeho návrhy by metalisty nebavily
Když tak přemýšlím nad možnostmi, napadá mě, že jsou možnosti sladit jedním motivem nástroj s aparátem, udělat sérii zajímavých krytů na Strat,Tele,PB,JB, které by si každý mohl kombinovat a měnit.
Zaměřit se na barevně výrazný detail v kontrastu s permanentně černou kapelou a tak. Pomalovaná kytara se složitějším motivem není na pódiu stejně vidět.
Vkus nebo nevkus.............mně přijde cokoliv mimo bezbarvého laku nebo sunburstu vlastně nevkus
Když zákazník chce, ať hraje třeba na lopatu. Uměle otřískaný Fender nebo Jackson se silikonovou a vyžilou Jennou Jameson jsou větší průšvih.
Hrál jsem v kapele s vynikajícím výtvarníkem, nyní restaurátorem. Myslím, že jeho návrhy by metalisty nebavily
Když tak přemýšlím nad možnostmi, napadá mě, že jsou možnosti sladit jedním motivem nástroj s aparátem, udělat sérii zajímavých krytů na Strat,Tele,PB,JB, které by si každý mohl kombinovat a měnit.
Zaměřit se na barevně výrazný detail v kontrastu s permanentně černou kapelou a tak. Pomalovaná kytara se složitějším motivem není na pódiu stejně vidět.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Tak díky takovýmhle předsudkům jsem získal nedostižně hrajícího Nocastera o 30 tisíc levnějiJazzman píše:Uměle otřískaný Fender nebo .... jsou větší průšvih.
Válel se v Muzikeru v Holešovicích snad půl roku-rok, a nikdo takovou chudinku otřískanou za 100 litrů nechtěl.
To byla zatím moje vůbec největší klika při nákupu kytar .. pravda, ke smokingu by se možná nehodila, ale jinak nechápu, jak může někdo apriorně upřednostňovat vzhled před zvukovou kvalitou - u hudebního nástroje...
(sorry za OT -ale vlastně ne zas tak úplně)
I´m wheels... movin´wheels
-
Martin Švehla
Pozor tento kousek je už vabraná kytara.Tonda píše:Tak díky takovýmhle předsudkům jsem získal nedostižně hrajícího Nocastera o 30 tisíc levnějiJazzman píše:Uměle otřískaný Fender nebo .... jsou větší průšvih.![]()
Válel se v Muzikeru v Holešovicích snad půl roku-rok, a nikdo takovou chudinku otřískanou za 100 litrů nechtěl.
To byla zatím moje vůbec největší klika při nákupu kytar .. pravda, ke smokingu by se možná nehodila, ale jinak nechápu, jak může někdo apriorně upřednostňovat vzhled před zvukovou kvalitou - u hudebního nástroje...
(sorry za OT -ale vlastně ne zas tak úplně)
nerozumím.. ano, já jsem si jí vybral před rokem a něcoMartin Švehla píše: Pozor tento kousek je už vabraná kytara.
nebo jaký kousek ?
-
Martin Švehla
ta kytara co je na fotce vabraný kousek který se předělává.Prvně řeším zvuk potom to ostatní ?Tonda píše:nerozumím.. ano, já jsem si jí vybral před rokem a něcoMartin Švehla píše: Pozor tento kousek je už vabraná kytara.![]()
nebo jaký kousek ?
Martin Švehla píše:ta kytara co je na fotce vabraný kousek který se předělává.Prvně řeším zvuk potom to ostatní ?Tonda píše:nerozumím.. ano, já jsem si jí vybral před rokem a něcoMartin Švehla píše: Pozor tento kousek je už vabraná kytara.![]()
nebo jaký kousek ?
Jo takhle to myslíš .. já ale vůbec nemyslel tebe a tvou kytaru, já reagoval na Jazzmana a jeho nevoli k Fender relicům
Náš zákazník, náš pán...
A top z plesnivého javoru zní opravdu až black metalově
A top z plesnivého javoru zní opravdu až black metalově
-
Teorge
Jedním slovem nevím, ale jinak by se tomu mohlo říkat "enzymatická/mykologická modifikace dřeva"Nero píše:Otázka za 10 bludišťáků - kdo ví, jak se spalted maple řekne česky?Tonda píše:nejblíž to má k spalted maple (správně česky nevím)
ten strat nie je skaredy, ale na moj vkus to vyzera prilis umelo . . . to je ako ked si dam na podlahu linoleum s potlacou dubovej palubovky, je to sice pekne ale kazdy vidi ze to nie je drevo
- ...EDGE...
Ultra Relic zni sice debilne, ale uz vidim vsechny ty nadsene tvare, objednavajic si na netu Fokus-H Plísňocaster 
už pár let přemejšlim co znamená to vabraná
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.