Špatná koupě - zničený snímače

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
TakJakyhoMeZnas

Re: Špatná koupě - zničený snímače

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

PatrikSonyHeinrich píše:
TakJakyhoMeZnas píše:co myslíš tim vrtulníkem? flanger?
Charakter toho zvuku ale prej je to u těch snímaču normální. Flanger asi ne, žádná nádhera to není. Prostě zahraju a ono se to utlumí, pak zas dá nahlas, zas utlumí, zas dá nahlas. Jako když jede vrtulník, ten zvuk. Kolísavej, nestálej.
jo ták, já myslel efekt vně kytary...

to rozhodně normální není... zkoušels to už s jinym apcem?
"You feel alright then you hear a music ring"
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Nahraj to, prosím - už jsme se tu o něčem takovém bavili snad s Flajtrem a mě by ten jev hrozně zajímal.
grock

Příspěvek od grock »

Tipuji,že struny jsou moc blízko snímačům nebo pražcům...?Nic jiného mě nenapadá..
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
PatrikSonyHeinrich

Příspěvek od PatrikSonyHeinrich »

woro90-1 píše:Nahraj to, prosím - už jsme se tu o něčem takovém bavili snad s Flajtrem a mě by ten jev hrozně zajímal.
Ano, flajtr se mnou o tom mluvil. Řekl, že ty snímače prostě stojí za prd.
Co se týče ostatního, snímače jsou dole, měl jsem je dřív tak vysoko že mi napínaly struny, takže na to si dávám pozor, měl jsem je úplně dole, teď je mám tak, jak mi to vyhovuje, efekt stejný.
Struny, nevim. Mám kytary co úplně drnčí o pražce a tohohle jevu jsem si u nich nevšiml.
Nahraju to přes kabel do počítače. Přes guitar rig jsem to nezkoušel ale v kombu mi to vrtuluje.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

A za tím si stojím, PSND jsou fakt snímače na houby.

S tím označením s vrtulníkem jsem jak vidím ovlivnil i patrika :D přitom jsme tohle vedli jen 2 kamoši mezi sebou, ale asi na tom něco bude, když jsme se na tom shodli :) Já s novým snímačem fakt tyhle problémy nemám, ale co si pamatuju tak hlavně při doznívání zvuk kolísal, ani nevím jestli hlasitost, ale skákalo to, řekl bych, že to pro tebe woro nebude žádná novinka, jen to špatně popisujem ;)
PatrikSonyHeinrich

Příspěvek od PatrikSonyHeinrich »

Jo :D Fakt to zní jako vrtulník. Nazval jsem to kolísáním hlasitosti, protože mi přijde, že chvilku je signál silnější a chvilku zas slabší. Já to teda neslyšim opravdu jen chvilku a to mi ten sustain přijde docela solidní (někdy je mi i na obtíž).
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“