Domácí studio

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Domácí studio

Příspěvek od pavlii »

Bazarové Behringer TRUTH nebo JBL LSR305. Každopádně s tímhle rozpočtem to (vyjma těch TRUTH bazarových) není na víc jak 4-5" woofer, čili vyloženě minimum basů. Opravdu bych se zaměřil hlavně na bazar a zkusil poštelovat rozpočet směrem nahoru. Pokud by to ale nebylo míněno nijak vážně, tak koupit cokoli, co se do 5kKč za pár vejde 8)

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
LUBOSH
Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum

Příspěvek od LUBOSH »

Souhlasím, samozřejmě, co píše Pavlii, jen malá poznámka. Rozmyslet si jestli zda woofer dopředu nebo dozadu. Pokud bude dozadu, aby za bednou bylo dost místa, aby bedna nebyla "nalepená" na zeď.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

8) nikoli woofer, ale bassreflex 8) woofer je dopředu vždy (aspoň jsem nenarazil na jinou konstrukci).

P.

LUBOSH
Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum

Příspěvek od LUBOSH »

Omlouvám se, jasně :D Práce kvapná ....
Ještě mě napadlo pro tázajícího ohledně ceny, podívat se do e-shopů na povánoční výprodeje. Třeba by se ještě taky něco našlo. Já jsem letos takhle ušetřil na monitorech víc než dost (38%) :mrgreen:
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
Čavli

Příspěvek od Čavli »

pavlii píše:Bazarové Behringer TRUTH nebo JBL LSR305. Každopádně s tímhle rozpočtem to (vyjma těch TRUTH bazarových) není na víc jak 4-5" woofer, čili vyloženě minimum basů. Opravdu bych se zaměřil hlavně na bazar a zkusil poštelovat rozpočet směrem nahoru. Pokud by to ale nebylo míněno nijak vážně, tak koupit cokoli, co se do 5kKč za pár vejde 8)

P.
Já koupil před časem skoro nové 2 ks KRK Rokit 8 G2 za cca 6.000,- Kč.
Ale bylo to v DE přes eBay. Ještě mi k tomu maník přihodil profi AL jezevčíka s 10ti štekry, spoustu kabelů, a za symbolickou cenu MIDI keyboard Korg MicroKey 37. Říkal že končí, a měl tam spoustu dalších věcí na pakatel. Škoda že jsem neměl Éčka ani čas ...
Takže někdy se povede, a to už basuje slušně ...
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Jo, to jo - jako eBay je čupr místo, ale do toho chtít asi tazatel jít nebude..... Každopádně je to príma server, kde se daj najít hezký věci za dobrou cenu a i bez většího rizika než na místních bazar serverech.

P.

Mankois
Nový uživatel

Příspěvek od Mankois »

Zdravím nechcem zakladať novú tému, mám len jednu otázku. Dá sa použiť tento filter: http://www.muziker.sk/soundking-ee-028 na USB mikrofón? Ďakujem.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Pakliže má USB mikrofon "guľovu hlavicu s priemerom od 30 do 50 mm", tak áno.
Ale to bys po přečtení popisku zboží zjistil sám. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“