Určitě jste netrpěliví, jak to s bednou a modifikací Laney Cub 10 dopadlo, tak jsem si říkal, že podám zprávu
Nakonec jsem se rozhodnul z bedny udělat kombo a po delším rozhodování jsem zvolil úpravu voskovým olejem. Původní záměr byl bednu trochu ztmavit a povrch řekněme lakovat, ale po natáhnutí "grill cloth" na přední desku se mi zalíbila myšlenka udělat něco ve stylu Fender SuperSonic. Líbí se mi viditelné vrstvy překližky a krémová barva s jemnou strukturou dřeva. Taky (podle mě) hezky pasuje k mé kytaře
Koupil jsem Balakryl voskový olej v odstínu natural, který dřevo hezky napustil do trochu krémového odstínu, mezi vrstvami jsem ho přebrušoval 240kou brusným papírem. Zesilovač dostal nové knoflíky ve stylu SuperSonic
Co se týká zvuku, tak na doma, menší hospůdku a na snímání přes mikrofon do PA je to super. Kvalitní bedna je hodně poznat, svoje dělá i Jensen C12Q. Laney Cub10 je jen 10W zesilovač, ale má hodně harmonický zvuk (především ve srovnání s mým předchozím Peavey ValveKing 8, i přes použítý 10" Jensen C10Q), asi díky push-pull 6V6 koncovým lampám.