Cože? Chybí ti ve volbě Music Style numetalTeorge píše:To samé má i SD http://www.seymourduncan.com/support/tone-wizard/.
Ale ani jeden z těch průvodců nemá moc možností...
Nové snímače pro ostrý H-gain
Pravidla fóra
Re: Nové snímače pro ostrý H-gain
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2
Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
-
Teorge
Vůbec, spíš mi chybí rozsáhlejší výběr dřev nebo třeba možnost doplnění o výběr topu.
Hlavním účelem průvodců je podpořit prodej výrobků. Když potenciální zákazník tápe, je potřeba ho nasměrovat, aby si vybral produkt a koupil si ho u nás a ne u konkurence. Pokud bude mít na výběr moc možností, může to být na škodu prodeje.
Pokud laboruješ se zvukem, moc ti průvodce nepomůže a je potřeba snímač koupit, osadit, vyzkoušet a být spokojený nebo hodit na bazar
Pokud laboruješ se zvukem, moc ti průvodce nepomůže a je potřeba snímač koupit, osadit, vyzkoušet a být spokojený nebo hodit na bazar
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
podle me casto staci i tone chart a vystup. zabasovane snimace na higain prdi, ty "hubene" zas byvaji tenke na nakraple zvuky...neco za neco
samozrejme to jde ruku v ruce s tim z ceho je kytara vyrobena a jak hraje.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Já bych řekl, že to stačí prakticky vždy... Těm filtrům od výrobců stejně moc nevěřím.Kinx píše:podle me casto staci i tone chart a vystup.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
to nedokážu posoudit k X2N sem se nedostal a D-Activator v ty době kdy jsem skoušel Dmargia byla horká novinka a já sem už přesedlal na Seymour Duncany takže o těhle snímačích nemužu z hola nic pozitivního ani špatnýho napsat .bubucci píše:Zo bych právě řekl, že jsou spíš rockové snímače než na higain...X2N, D-Activator jsou používanější.J.T1 píše:Evolution,ToneZone,Super Distortion,Evolution 2
Jestli chces ostrej a silnej snimac tak neudelas chybu s SH-6 coz je vlastne SH-4 s keramickejma magnetama...Ten ma vejsek a vysokejch stredu az az...Neco podobnyho dela i Gibson a to 500T model...Jinak ten BKP Aftermath je furt k mani
a ten ma zase tunu stredu a trochu mensi vystup pro lepsi citelnost a pevnost tonu....
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Je to ho moc ale asi bych to schrnul -SeymourDuncan-SH-6,BlackOut a klidně SH-4 umi ten H-gain taky. Dmargia-D Activator,X2N,SuperDistortion.Emg-81 ale stejně ti asi nezbyde nic jinýho než jít cestou bolestivou a prostě ty snímače vyskoušet a prodávat na bazar
))eště tak na okraj http://www.youtube.com/watch?v=K0etYaRSftU
porovnání SH-6 Blackout ahb-1 a EMG 81
porovnání SH-6 Blackout ahb-1 a EMG 81
Naposledy upravil(a) J.T1 dne 9.10.2011 2:35, celkem upraveno 3 x.
JJ Wolfe pravdu díš a hlavně co tvuj Miracle od BKP ten se mi moc líbilwolf píše:Jestli chces ostrej a silnej snimac tak neudelas chybu s SH-6 coz je vlastne SH-4 s keramickejma magnetama...Ten ma vejsek a vysokejch stredu az az...Neco podobnyho dela i Gibson a to 500T model...Jinak ten BKP Aftermath je furt k mania ten ma zase tunu stredu a trochu mensi vystup pro lepsi citelnost a pevnost tonu....
S Miracle Man spokojenost nevetsi kamarade...Jses to ty,J.T. z Fourt Face?J.T1 píše:JJ Wolfe pravdu díš a hlavně co tvuj Miracle od BKP ten se mi moc líbilwolf píše:Jestli chces ostrej a silnej snimac tak neudelas chybu s SH-6 coz je vlastne SH-4 s keramickejma magnetama...Ten ma vejsek a vysokejch stredu az az...Neco podobnyho dela i Gibson a to 500T model...Jinak ten BKP Aftermath je furt k mania ten ma zase tunu stredu a trochu mensi vystup pro lepsi citelnost a pevnost tonu....
)))
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Jo jsem
)) brácho