2 kytary, jedno rozhodnutí
Pravidla fóra
Re: 2 kytary, jedno rozhodnutí
kup si bazarove epi lp standard a nepolemizuj
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
-
John M. William
Nebo si to jdi spíš vyzkoušet.. Třeba zjistíš, že chceš úplně něco jiného.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
OMG, kolik ještě lidí bude tu kytaru považovat za LP?Viťas píše:Je pravda toho Corta sem v ruce neměl, nijak se mi ty jejich spatlaný tvary nelíbej.Pravda je že ta Washburna taky není přesnej tvar LP ale už to víc připomíná LP než ten Cort.Co se týče lepenýho krku tak mi to přijde pro LP jako výhoda, ale to už je věc osobního názoru.
Ták.John M. William píše:Nebo si to jdi spíš vyzkoušet.. Třeba zjistíš, že chceš úplně něco jiného.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Pokud si tu kytaru vybral podle vzhledu proč jako druhou variantu nedal neco tomu podobný a ne Epi LP?Každopádne se přiklánim k názoru ať si jde kytaru vyzkoušet...Bummer píše:Viťas píše:Je pravda toho Corta sem v ruce neměl, nijak se mi ty jejich spatlaný tvary nelíbej.Pravda je že ta Washburna taky není přesnej tvar LP ale už to víc připomíná LP než ten Cort.Co se týče lepenýho krku tak mi to přijde pro LP jako výhoda, ale to už je věc osobního názoru.
Kytara: Epiphone Les Paul Custom Zakk Wylde 2011, BaCH Les Paul Custom White
Efekty: Dunlop Wylde Wah ZW-45, MXR Wylde Overdrive ZW-44, MXR Black Label Chorus ZW-38, Modtone Tremor
Zesilovač: Engl Gigmaster 30
Reprobox: Palmer 1x12 Celestion Vintage 30
Trsátka: Dunlop Jazz III
Struny: D'addario EXL 110+
Popruh: Perris Leathers
Kabely: Klotz La-Grange
Efekty: Dunlop Wylde Wah ZW-45, MXR Wylde Overdrive ZW-44, MXR Black Label Chorus ZW-38, Modtone Tremor
Zesilovač: Engl Gigmaster 30
Reprobox: Palmer 1x12 Celestion Vintage 30
Trsátka: Dunlop Jazz III
Struny: D'addario EXL 110+
Popruh: Perris Leathers
Kabely: Klotz La-Grange
Proč asi. Protože je to černý, stojí to podobně a má to jeden výřez.Viťas píše:Pokud si tu kytaru vybral podle vzhledu proč jako druhou variantu nedal neco tomu podobný a ne Epi LP?
Kdybych si já vybíral podle vzhledu, budu mít ve svém témátku Straty, PRSa, Les Pauly, Explorery...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410