Mohu se zeptat proč ho prodáváš ?jonas1 píše:Co se tyka hlasitosti, po klubech nebudes mit problem a pri open air budes mit s 2x12 stejny problem s 30W jako se 100W, takze to neres:))
Orange Thunder 30
Pravidla fóra
Re: Orange Thunder 30
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Ahoj, dnes mi prisla tahle hlava. Musím teda říct, že je to s prominutím námrd. Celolampa se vším všudy, když zahraju nějakej akord, úplně slyším jednotlivý tony ! Zkreslenej je opravdu úžasnej, naprosot mě odrovnal, čistý kanál mne zase naopak trochu sklamal, opravdu má relativně malý headroom, ale dá se to zvládnout poťákem na kytaře a jemnější hrou trsátka, jinak ton je pěknej i na HBV snímače. Tak to jest chvála a teď pár otázek.
Je normální, že základní elektronky jsou EL84 od JJ ? Já je tam mám a bylo to milý překvapení, dál jakej kabel k footswitchi (nebo je ke switchi kabel prilozen ?).
Hlasitost na zkresleném kanálu mam mezi 12 - 13 hodinou, takže něco málo přespůlku a v kapele se slyším parádně, nemá ta vyšší hlasitost zkreslenýho kanálu nějaký vliv na kvalitu zvuku ?
Je normální, že základní elektronky jsou EL84 od JJ ? Já je tam mám a bylo to milý překvapení, dál jakej kabel k footswitchi (nebo je ke switchi kabel prilozen ?).
Hlasitost na zkresleném kanálu mam mezi 12 - 13 hodinou, takže něco málo přespůlku a v kapele se slyším parádně, nemá ta vyšší hlasitost zkreslenýho kanálu nějaký vliv na kvalitu zvuku ?
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
kabel k footmrdce stačí obyč bespeco třeba... a není přiložen...
no a co se týče čistého zvuku, je potřeba si to trochu poladit já mám třeba basy tak na 9 hodině a výšky tak okolo 12 myslím... a je to pohoda no a je ten čistej potřeba trochu vyhulit aby to hrálo tak jak má...
no a co se týče čistého zvuku, je potřeba si to trochu poladit já mám třeba basy tak na 9 hodině a výšky tak okolo 12 myslím... a je to pohoda no a je ten čistej potřeba trochu vyhulit aby to hrálo tak jak má...
A co si myslis o ty urvoni Zkreslenyho ? tak 12- 13 hodina, nedegraduje to nejaky finalni zvuk ? (ikdyz me to zni dobre
)
No a ty JJ elektronky jsou normalni ?
No a ty JJ elektronky jsou normalni ?
No pokud to máš na 12-13h, tak je to spíš tak nějak ideální. U těchto slabších lamp se počítá se zkreslením koncáku.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
no já teď zkreslení posunul z 1 hodiny na 2 hou protože to na té 1 bylo dobré na akordy,ale u PM to bylo nějaké neurčité, tak jsem to trošku přitáhl a je to ted akurát... + když to ještě nakopnu boostem LPB-1 tak je z toho krutopřísná pila