napájení pomocí rozdvojky - pískání
Pravidla fóra
Re: napájení pomocí rozdvojky - pískání
Bacha na to myslel jsem si jak ušetřím tak jsem koupil podobný spínaný stabilizovaný zdroj z GESu (9V/1A DC) asi za 2 stovky. Ale když jsem k tomu připojil více efektů tak to pískalo a dělalo trochu bordel, hlavně když jsem přidal EHX memory toy (analogovej delay). Nevím na co to chceš ale asi se fakt vyplatí něco lepšího. Teď mám jakejsi KORG 9V/2A DC zdroj, původně od el. bicích a ten valí se všema krabkama v pohodě 
Kytara: Squier Affinity HSS strat (middle pickup- Fender american std.)
Komba: Crate V18 2x12"
Efekty: EHX Memory Toy, Razzor Vintage OD, Behringer TU300, Home-made Proco RAT, Marshall VT-1
Komba: Crate V18 2x12"
Efekty: EHX Memory Toy, Razzor Vintage OD, Behringer TU300, Home-made Proco RAT, Marshall VT-1
Já to chci na Digitech RP70 > Boss MT-2 > Boss DS-1(nebo SDčko, jedu si pro něj v sobotu
) a chci aby mě to utáhl 1 adaptér, nebo aspoň aby ten Bossovskej adaptér utáhl bossy a Digitechu bych dal origo adapter(ale radši bych 1 adapter na všechno). Pokud to bude dělat bordel i při zapojení jen těch dvou bossů, tak myslím, že bude chyba v té rozdvojce.
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Multiefekt má spoustu digi obvodů, které pouští hluk přes napájení do ostatních krabek. Doporučuju mít zvlášť adaptér na mulťák a další (s rozdvojkou) na analogové krabičky. Mně to dělalo taky takový věci, a vyřešeno. Viz 1. téma - vše už tam je. kytarove-efekty/vase-adaptery-a-krabicky-t5539.html
Stačí nejlevnější STABILIZOVANEJ adaptér za 100-200Kč.
Stačí nejlevnější STABILIZOVANEJ adaptér za 100-200Kč.
Tak trochu jsem doufal, že tam dělá bordel ten digitální efekt.. jinak díky na všechny rady 
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX