Vánoční přírůstky

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Vánoční přírůstky

Příspěvek od Monikad »

ED_ píše:Normálně bych si taky prosadil svoje. Ale jednak jsem byl tak nějak mimo, jak jsem psal.
A zase respektuju Tomáše, kterej se tím živí a opravdu ví co dělá. zatím co já jsem jen amater.
Zvučení je služba pro muzikanta, nikoliv muzikant otrokem zvukaře!!! nejde o amatéry a profíky, nejde ani o míru zkušeností. Jde o přístup k věci.

Na mě když občas nějaký zvukař zkoušel něco ohledně úpravy bubnů, tak bych jej poslala někam hodně daleko....
A to říkám s plnou váhou několika desítek let za bicíma, ale také se skoro 7mi letou praxi se svícenm a zvučením!

Mimochodem, zvučit plný kopák je sice technicky i časově trochu náročnější a v drtivé většině živých vystoupení i neefektivní, ale není to neřešitelné... zvláště je-li ten zvukař takový borec, jak píšeš....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
ED_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ED_ »

Souhlasim.
Jak jsem psal výše, byl to den, kdy mi to všecho bylo jedno. Měj jsem strašný strach co bude s moji ženou a na nic jineho jsem už neměl enerfgii. To se někdy v životě stává.

Nicméně, abycho zůstali u tématu vlákna:
Vše dobře ( mezích možností) dopadlo a teď se mohu radovat, že mám zase občas příležitost vytáhnout paličky z futrálu a provětrat nové přírustky v sestavě. Ten 24 kopak je fakt maso! :-D
its only rock and roll, but I like it...
pehve

Příspěvek od pehve »

to bych řek, 16" a 24" je trochu rozdíl :)
co máš na tom za blány?
ED_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ED_ »

Evans EQ3 a EMAD2
Spokojenost. :-)
its only rock and roll, but I like it...
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Tak jsem konečně rozbalil :-)
Přílohy
IMAG_0362.jpg
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Sweaty

Příspěvek od Sweaty »

Aj ja prajem krásne sviatky ... pochválim sa 17 Anatolian Baris Power Crash , a k tomu šibenica od gibraltaru ... spokojnosť nadovšetko :)
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Sweaty píše:Aj ja prajem krásne sviatky ... pochválim sa 17 Anatolian Baris Power Crash , a k tomu šibenica od gibraltaru ... spokojnosť nadovšetko :)
SUPER...gratuluju ke skvělým kouskům!! :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Pochlubím se ježíškovýma přírůstkama taky.... bubenický koberec od MEINL (konec těch ustřižených starých koberců z obýváku)
koberec.jpg
pak taky malý mixáček pro sluchátkový odposlech
mix.jpg
takhle nové věci sluší mý soupravičce 8)
IMG_20121222_183152.jpg
Naposledy upravil(a) Monikad dne 26.12.2012 8:56, celkem upraveno 1 x.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Přesně ten plakát Drumming Syndrome mi visí v pokoji...
Jinak letos se zde nemám čím pochlubit, neboť penízky tentokrát šly do kytarové části výbavy.
A vlastně houslové... dostal jsem správně dlouhý smyčec.. Sice to vytáhnu doma jen výjimečně, ale proč ne
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Moleek píše:Přesně ten plakát Drumming Syndrome mi visí v pokoji....
:) No nějak jsem si to přinesla z bubenickýho festivalu na podzim.... pokecali jsme s Mildou a ten mi jej podepsal:) byla to po všech stránkách krásná akce!! :wink: ....... viď Kajdo :twisted:
Mýto2.jpg
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

Monikad píše:byla to po všech stránkách krásná akce!! :wink: ....... viď Kajdo :twisted:
To teda, setkání se spoustou kolegů, spolužáků (Milda Meier :twisted: ), kamarádů (i pár osobních seznámení s lidma, se kterýma jsem se znala jen přes FB :D ), plno dokonalých bubenických výkonů, Tullamorek, různých zážitků (losování cen :D ) a tak ..... prostě super den. Jsem moc ráda, že jsme s Monďou vyrazily!!!!!

Monďa: ten koberec a mixáček sluší soupravě náramně ;-)
A k tématu ... z bubenických věcí mi Ježíšek letos nadělil dvoje paličky :)
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Kajda píše:........setkání se spoustou kolegů.........plno dokonalých bubenických výkonů, Tullamorek, různých zážitků (losování cen :D ) a tak ..... prostě super den. Jsem moc ráda, že jsme s Monďou vyrazily!!!!!

Monďa: ten koberec a mixáček sluší soupravě náramně ;-)
A k tématu ... z bubenických věcí mi Ježíšek letos nadělil dvoje paličky :)
No já doufám že zase vyrazíme na další ročník. A doufám, že k těm zážitkům a setkání s novými kolegy a kamarády přibudou i setkání tady z kolegy z tohohle serveru!! Super den to byl...losování cen...... nojo, kamarádka Kajda jako "hosteska č.1" asistovala u osudí a já vyjdu z tomboly naprázdno!! A to si říká kamarádka??? :shock: :twisted:

K tématu, děkuji za kompliment (mám to vyřídit od mé soupravičky) a naoplátku věřím že ty nové paličky Kajdo proženeš jak je třeba.... vlastně mě ani na zlomek času nenapadlo pochybovat, že by to bylo jinak :wink: 8)
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Ještě jedna fotka co se mi už nevešlado příspěvku o kousek výš..
IMG_20121222_183215.jpg
Pedro12
Bandzone: http://bandzone.cz/gravestones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedro12 »

Zdravím. Tak ke mě se na vánoce dostaly 3 páry paliček Balex 5A Dual Grip. Ještě jsem neměl paličky co by takhle neklouzaly... :D A pak teda ještě pouzdro na paličky od Sonoru. Obojí se hodí :)
You only get better by playing. – Buddy Rich
Šabi
Bandzone: www.bandzone.cz/blackdolphins

Příspěvek od Šabi »

Tak já se teda taky pochlubím. :) Letošní Vánoce byly moc parádní, dostal jsem Paiste 2002 Sound Edge Hi-hat. Nejvíc luxusní dárek, co jsem si mohl přát. :)
Nindras
Bandzone: http://www.bandzone.cz/vimesvy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nindras »

Já se teda také pochlubím a přiznám se - letos (vlastně teď už minulý rok) byl bohatý Ježíšek :) Nové bicí pořízené přes Sonoristu (Takže František Hönig, David Hofrichter etc. - a musím přiznat - excelentní přístup :) )
Bicí jsou tedy: Sonor Select Force Stage S Drive - dřevo je klasicky javor i barva korpusů "maple"; snížené korpusy - tomy: 10x6,5 a 12x7; floor-toms: 14x12 a 16x14; kopák 22x20; snare: 14x6,5 - krásně to hraje + pedál Perfect Balance od Jojo Mayera (taktéž samozřejmě Sonor), kterej mě stál díky značným slevám a tak asi jen dvojku místo 5,5k...
K tomu jsem si pak ještě "opožděně" pořídil Fiberskyn 3 Ambassador od Remo na tomy a kotle a zatím si nemám na co stěžovat, ale dlouho si asi ničím už radost jen tak neudělám :D
Bicí: Sonor Select Force Stage S Drive Set (barva - přírodní; dřevo - to samé, takže javor)
Snares: Pearl Chad Smith Signature 14"x5", Sonor Select Force 14"x6,5"
Činely: Istanbul Mehmet
Hardware: Gibraltar (9XXX), Sonor HW řady 400 + pedál Perfect Balance by Jojo Mayer
Paličky: Vater Manhattan - 7A; Vater Recording
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Tak už bouchám na bonga.. :mrgreen:
241220141676.jpg
Ty paličky byli jako "něco" za sto nad 3k - pošta zdarma, na cvičení budou dobrý. :lol:
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Čoveče, ty máš nové špilky? A co s tím budeš hrát? Kdysi jsem je hojně používal a byla to skvělá doba.
Jinak ta hruška vypadá taky dobře. Vizovice tu mám skoro za rohem, takže budeš pít moji domovinu :D .

Mám taky pár přírůstků a mám z nich radost.
Sadu obalů od Mapexu, cvičný pad Vic Firth a hlavně - pedál Mapex P800. Šlape jako hodinky a je to za ty prachy úplná pecka!
Obrázek
Vlastně co to plácám, to Ježíšek... :shock: .

Všem přeju hodně štěstí a zdraví v novém roce. Bubnování ať vám přináší jenom radost.
Speciálně Tobě, necibici, to přeju obzvlášť.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Pedro12
Bandzone: http://bandzone.cz/gravestones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedro12 »

Mě pod stromečkem čekal Istanbul Mehmet 18'' Turk china :) Bohužel 3 dny na to jsem rupnul svůj Samatya crash :(
You only get better by playing. – Buddy Rich
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

No, já měl taky kdysi podobný vysouvací štětky, ale jedna se rozpadla, tak jsem spíš přemejšlel co nemám a mohlo by se hodit, ale spíš než na koncert budou na domácí hraní. A ta hruška je móc dobrá, já nemám rád slivku, tak jsem jí chtěl probnout, byli jsme před Vánocema nakoupit v Lídlu a já na ní koukal.. :lol:

Pedro to je smůla, tos do něj musel pořádně mlátit, to bych do tebe neřekl(podle fota)..
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“