2. Hitparáda: 3. kolo

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...

3. kolo Hitparády č. 2 (můžete hlasovat pro 2 kapely a měnit svou volbu)

Anketa končí za 3.01.2012 21:26

Apis Ante Portas
15
25%
AdamJ & ADON360
3
5%
Amorphine
6
10%
Ancábl
4
7%
Coolers
8
13%
Cortman
11
18%
Lunar5
13
22%

Celkem hlasů: 60

DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Re: 2. Hitparáda: 3. kolo

Příspěvek od DJmanasek »

bubucci píše:
subroofer píše:Někdy prostě nechápu, když člověk mírně "ujede", že se mu to takhle předhazuje jako fatální chyba. Je to přeci blbost a navíc mu děkovat, že tak neučiní příště. Proč prostě naše pitomý ega nedokážou výchovně napsat "kámo, to je asi blbost co jsi napsal", namísto toho dostane studenou sprchu. Neřeknu, kdyby nějakáý k**** psal pořád...
No spíš jsem chtěl poukázat na to, že by se mělo někdy víc přemýšlet a míň psát...
Ohledně tohoto.. každý má právo na svůj názor, a stejně tak má každý trošku jiný pohled na svět, může to působit jako blbost, jo, zkuste si to víckrát přečíst. Jo, jak jsem psal klukům, co si o té hudbě myslím, neřekl jsem, že je to špatné, jenom jsem vycházel ze zkušeností. Ale nechci to dál rozpatlávat, každý si z toho vezme/nevezme svoje.

A ti coolers taky nejsou špatní, máte pravdu kluci :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Blahopřeju AAP a Lunar5 k postupu do finále.

Omlouvám se, ale trošku jsem teď nestíhal a včera na hitparádu zapomněl, takže poslední kolo vypíšu se zpožděním až teď.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Moc díky všem za hlasy pro Lunar5, jsem překvapenej, po počátečním "propadáku", že to takto dopadlo :shock:
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“