Pájení lakovaných kabelů - sluchátka
Re: Pájení lakovaných kabelů - sluchátka
Když jsem opravoval sluchátka, tak jsem doma acylpyrin neměl, děda mi poradil novodurovou trubku. V dílně jsem ještě kousek od starýho splachovadla našel, a hlavní je, že to fungovalo. Ani nějakej moc štiplavej kouř z toho nešel. Určitě spálenej plast moc zdravý neprospívá, ale možná že spálenej acylpyrin je na zdraví horší. 
ono záleží podle průřezu a síly lakování - acylpyrín funguje spolehlivě skoro u všeho. u menších průřezů stačí opálit lak zapalovačem a ocínovat - pak už to jede. u hodně velkých průřezů funguje oškrábání aspoň na cca 50% povrchu co chceš pájet zbytek už pak sleze sám při zahřívání
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
-
dr.MENGELE
kyselina chlorovodíková+zinok.naliat trochu do skleničky a hadzat kusky pozinkovaneho plechu alebo ešte lepšie rozbit starú plochú baterku a tie kusky obalu článkov.kym sa nenasytí a nebude žltá.namočit drát a chytí to
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
tvl...já to pájel normálně a ta místa spojů jsem akorát obmotal izolačkou a žádný problém ...