Aneb jak jsem už říkal.Alternátor píše: ...ale podle tý ukázky mi ten javor přijde proti palisandru moc navejškovanej... Ječí to na můj vkus až moc. Což je zvláštní, protože sám většinou dávám výšky na max
Gibson - nové hmatníky
Pravidla fóra
- Alternátor
Re: Gibson - nové hmatníky
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Re: Gibson - nové hmatníky
Já to mám naopak obráceně, s Goldtopem mám basy vždy pod polovinou, s blues juniorem klidně jen na 2, 3
skoro mi přijde, že se tu řeší jakoby hrál jenom hmatník, přitom ten má určitě menší vliv, než právě typ kytary, tělo, snímače a hlavně samozřejmě styl hry a aparát. určitě bych baked maple nezatracoval, někomu to prostě sedět může...hlavně, že to je pořád ještě dřevo, že...
"překližkovej" palisandr neznám, ale zajímalo by mě, kdo by to na tý kytaře z fleku poznal,)
skoro mi přijde, že se tu řeší jakoby hrál jenom hmatník, přitom ten má určitě menší vliv, než právě typ kytary, tělo, snímače a hlavně samozřejmě styl hry a aparát. určitě bych baked maple nezatracoval, někomu to prostě sedět může...hlavně, že to je pořád ještě dřevo, že...
"překližkovej" palisandr neznám, ale zajímalo by mě, kdo by to na tý kytaře z fleku poznal,)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10