Aha tak to potom jo. Jestli je to fuk, tak to hodně vysvětluje ...cherreda píše:Vzhledem k tomu, že jsem podobně zbytečnou odpověď jsem čekal, tak jsem přece předem napsal, že dále neřeším.
Ale tak jo - doporučuju cokoli, co bude komukoli vyhovovat a dobře znít. Trsátka, prstýnky... je to fuk, jde o výsledek a ne o opakované nesmysly.
S nylonkama k táboráku
Pravidla fóra
Re: S nylonkama k táboráku
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
...ovšem je evidentní, že jak komu, pokud přišlo zásadní z mého příspěvku vypíchnout pouze to, že "je to fuk".shoooter píše:Aha tak to potom jo. Jestli je to fuk, tak to hodně vysvětluje ...cherreda píše:Vzhledem k tomu, že jsem podobně zbytečnou odpověď jsem čekal, tak jsem přece předem napsal, že dále neřeším.
Ale tak jo - doporučuju cokoli, co bude komukoli vyhovovat a dobře znít. Trsátka, prstýnky... je to fuk, jde o výsledek a ne o opakované nesmysly.
Opakuju, že jde o výsledek. Vždycky a pouze. A je fuk, jestli se k němu dopídím na nylonce prsty, nehty, trsátkem, prstýnky... dneska je toho na výběr spousta.
Jo a k tomu ohni - máš to nějak jednostranně posazené, ale je nad totem jasné, že pokud bude 30 lidí mít "dvojku v žíle", tak jim bude jedno, jestli řežeš do nylonky nebo déčka. A kdyby to štvalo tebe, tak si tu dvojku můžeš přivodit taky a bude dobře.
| Cruel YT | Cruel sptf
Ano je to fuk.cherreda píše:...ovšem je evidentní, že jak komu, pokud přišlo zásadní z mého příspěvku vypíchnout pouze to, že "je to fuk".shoooter píše:Aha tak to potom jo. Jestli je to fuk, tak to hodně vysvětluje ...cherreda píše:Vzhledem k tomu, že jsem podobně zbytečnou odpověď jsem čekal, tak jsem přece předem napsal, že dále neřeším.
Ale tak jo - doporučuju cokoli, co bude komukoli vyhovovat a dobře znít. Trsátka, prstýnky... je to fuk, jde o výsledek a ne o opakované nesmysly.![]()
Opakuju, že jde o výsledek. Vždycky a pouze. A je fuk, jestli se k němu dopídím na nylonce prsty, nehty, trsátkem, prstýnky... dneska je toho na výběr spousta.
Jo a k tomu ohni - máš to nějak jednostranně posazené, ale je nad totem jasné, že pokud bude 30 lidí mít "dvojku v žíle", tak jim bude jedno, jestli řežeš do nylonky nebo déčka. A kdyby to štvalo tebe, tak si tu dvojku můžeš přivodit taky a bude dobře.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.