Názory na kytaru Sade IBE 212 X

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

ještě mě napadlo že je stli chceš nutně s "floydem" tak by nemuselo bejt špatný tohle :
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... l&id=73025
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

nozaki píše:hele ja si za svym nazorem stojim.Jak rikam,da se mezi levnejma kytarama najit fakt slusna,ale je to vzacnost.Ja osobne si jednou chci takovou najit,abych mel rezervni,kdyz mne treba na konciku praskne struna.Ale myslim si,ze nemuzes srovnavat kytaru od Epi za 15tis. s kytarou za 5 tis.To uz mas hroznej rozdil jen u tech snimacu preci.A ve dreve.Tohle me nikdo nerozmluvi :)
nejvetsi rozdil je v kvlaite dreva, a mozna na nekterem HW.... snimace az o tolik lepsi nejsou... A hlavne porad se to vyrabi tam kde i ty levny kytary, takze zpracovani nekdy nebyva uplne OK... (nedavno jsem zas stravil odpoledne v Muzikeru a porovnaval)
Mezi levnyma muzes najit kus, ktrey bude mit mozna obstojny drevo, ale HW a snimace stejne budes muset vymenit, aby ti vydrzela...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Greeg píše:ještě mě napadlo že je stli chceš nutně s "floydem" tak by nemuselo bejt špatný tohle :
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... l&id=73025
original FR stoji 6-7tis., kvalitni kopie FR od 3tis. nahoru....
:idea:
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

petrpeter- no to je jasný že to nebude ani licencovaný floyd rose , proto sem to tam dával do uvozovek, myslel sem tim typ kobylky a na těch stránkách to taky nejspíš mysleli jako kobylka typu floyd rose
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

no jasne, ale ja se tim snazim rict, ze koupit kytaru za 5tis. s FR (samozrejme ze nenejakou kopii, i na Cortu je to kopie...) je blbost.... protoze s tim FR bude mit tolik trapeni ze ho stejne po case zaspalkuje aneb koupi kvalitni za 3tis.

Co na ty kytare za 5t. bude aspon trochu kvalitni, kdyz je tak "ovesena" vsim moznym? Ani to drevo krku ne.... Logicka uvaha...
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

samozdřejmě že máš pravdu , ovšem (jak jsem psal výše) když by si ty zámky nenechal vymluvit a prostě je tam chtěl , tak si myslim že nejmenší zlo je tahle kejtra .
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“