hlavne az objednam ty věci na to z TT ale spojim to i s tou hlavou at neplatim mockrát poštovný
krabička na fuzz
Re: krabička na fuzz a nejen to
hlavne az objednam ty věci na to z TT ale spojim to i s tou hlavou at neplatim mockrát poštovný
Naposledy upravil(a) marshall dne 7.06.2012 20:30, celkem upraveno 1 x.
Re: krabička na fuzz
hele fotky klidně dávej .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

tak germoniovej fuzz face hotov fachá skvěle jen musim sehnat dobrý poŤáky ty co tam mám fungujou jen když se s nima řádně pokýve ale jinak je to ok tranďáky sou tam ac128 z tube townu
proč si nekoupil nějaký co maj na Tubetown ? si je kupoval v gesu co

No tak mě třeba poťák z GESu jede dobře 
tak záleží co máš . maj tám potenciometry cca od 9 do 50 kč . a jestli tam nacpal ten nejlevněší šmšjd tak se neni čemu divit .

To je pravda...
btw. Marshall hoď sem nějakou fotku, zajímá mě, do čeho si to narval...
btw. Marshall hoď sem nějakou fotku, zajímá mě, do čeho si to narval...
zatim je to bez krabky
a potáky sem koupil obič s tim že a ž vychytám mouchy tak koupim pořádný
a potáky sem koupil obič s tim že a ž vychytám mouchy tak koupim pořádný
no nevim ale proč si nekoupil rovnou pořádný potenciometry co maj na tube town ?

protože ´jednu hodnotu neměli a uz nebylo tolik peněz
je nějakej rozdíl mezi fuzz facem z germania s tranďáky AC128 a NKT285
nevim asi rozdíl malinko ve zvuku . to chceš taky stavět ?

no chci postavit fuzz face s BC108C tranĎákycore88 píše:nevim asi rozdíl malinko ve zvuku . to chceš taky stavět ?
no hrát to bude ..... experimentuj trochu sám ....... a sám přijdi na to jestli se ti to líbí nebo ne ...... nečekej na souhlas ostatních

o já chci experimentovat ale ne s nktčkama s každým za 10 euro
tak nemusíš tam cpát supr trupr MOJO trandy zkus tam narvat co doma najdeš nebo kddyž tam narveš AC128 tak to taky bude v pohodě . jásem postavil asi 2 fuzz factory kde sem něl ty AC128 a pohoda . Jestli ti de o rozdílnej zvuk tak je větší rozdíl mezi Si a Ge trandama ale rozdíl mezi Ge trandama neni takovej . A rvát butique součástky do efektů je podle mě snobařina

mas pravdu dal sem tam AC128 a měl sem štěstí na TT sem objednal 2ks a je to v pohodě jeden je 89 a druhej 116 to je -+ v normě fuzzu hraje to celkem dost dobřecore88 píše:tak nemusíš tam cpát supr trupr MOJO trandy zkus tam narvat co doma najdeš nebo kddyž tam narveš AC128 tak to taky bude v pohodě . jásem postavil asi 2 fuzz factory kde sem něl ty AC128 a pohoda . Jestli ti de o rozdílnej zvuk tak je větší rozdíl mezi Si a Ge trandama ale rozdíl mezi Ge trandama neni takovej . A rvát butique součástky do efektů je podle mě snobařina
ale na ten hendrixův s bcčkama se taky chystám
počkej 89 a 116 to myslíš jako zesílení toho tranzistoru Hfe ? jestli jo tak to máš dobrý , ono to tak má i být že jesílení jednoho tranrstoru má být větší než druhého . jen ted nevím jestli 1. trand má zesilovat mín než 2. nebo naopak . ....

jo tto myslím zesílenícore88 píše:počkej 89 a 116 to myslíš jako zesílení toho tranzistoru Hfe ? jestli jo tak to máš dobrý , ono to tak má i být že jesílení jednoho tranrstoru má být větší než druhého . jen ted nevím jestli 1. trand má zesilovat mín než 2. nebo naopak . ....
jinak správně by mělo být Q1-80, Q2-120 (Hfe)
a funguje to fakt super za tejden se pustim fuzzu jh1
to už neni takovej zásadní rozdíl . voni ty trandy s teplotou mění i velikost zesílení takže je to vcelku jedno .