*** Váš Tuning ***

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
chandler

Příspěvek od chandler »

no, já bych si tam nikdy ten zásobník na trsátka nedal....přijde mi naprosto nehezkej..ale to je můj názor...nevím..nedovedu si představit, že hraju, je to mazec, stojím ve světlech, vidím na kejtře ty blištící snímače...jak to s každým bliknutím žmění barvu...a do toho ten naprosto nepotřebnej zásobník.
Ratass

Příspěvek od Ratass »

KIWI píše:No já nepovažuju výměnu snímaču a pár nálepek za tuning. Jediný co ybch si na kytaru přilepil je držák na trsátka :-) Takže taky "netuním".
Tohle vazne nechapu...Napsal si sh*t docela. Co teda povazujes za tuning?...napsal si ze netunis, to chapu...ale nechapu co povazujes za tuning teda.
[img]http://trw.wz.cz\signt.jpg[/img]

Behringer kytara - rádoby Strat, Behringer 15 W, Digitech Rp-5O, trsatka Dunlopy nebo Brain tak O.6-8, struny - po každý jiný :D...ale tedka většinou GOR ...kazda jinak tlusta :D ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Za tuning kytarový považuju spíše nějaké extrém (specální tvary kolíků, kobylky atd.)y a zásadní zásahy do kytary a tak :-D Tak mě hend nevynášej v zubech ne?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

:idea: Ja myslel, ze je to thread o tom, jak kdo ladi :lol:
Mno, ja teda netunim a nikdy bych si kytaru nejakyma nalepkama nepolepil - jediny co, tak mozna decentni nalepku mych milovanych Agalloch ci neco podobnyho :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Mahoney

Příspěvek od Mahoney »

mam na kytaře akorát tři malý nálepky: cedulku "There must be some kind of way out of here...

nálepku:Robby Krieger
nálepku:logo Woodstocku 1969
pošlu fotku až budu mít u sebe foťák
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

plánoval jsem si lihovkou nakreslit toho tučňáčka co mám v avataru na španělu, ještě jsem to neudělal..ale asi to nakreslim na papír a nějak nalepim na elektriku, teda chtěl bych ale nevím jak..lepidlem se mi to teda fakt nechce a izolepou mi to přijde jako pěkná prasárna..jinak k různému ladění zlepšování a výměně komponent jsem se teda ještě nedostal, můžu bejt rád že mám co mám, ještě se v tom toliko nevyznám..ale ještě jsem si plánoval vytunit španělu- jednak si udělat snímače, a nebo vyvrtat někam na bok těla, někam do místa kde je u elektrický zdířka na kabel, dírku, do ní nějak upevnit samici jacka na kterou připojit mikrofon, který by byl samozřejmě zevnitř kytary..a pak jenom kabelem jack- jack spojovat počítač s kytarou :D vždycky jsem to dělal tak že do ozvučnýho otvoru jsem dal mikrofon a mezi kytarou a nohou jsem držel kabel od toho mikrofonu aby byl vevnitř ve vzduchu a moc pohodlně se mi tak nehrálo :D ale k ničemu jsem se ještě nedostal...ještě mě napad takovej nápad- na pražce si psát data úmrtí hudebníků který poslouchám a obdivuju..asi blbost, já vim :D
Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

Sice ta kytara není nijak "laděná" ale pochlubit se můžu :)
Obrázek
Obrázek
B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
afektband

Příspěvek od afektband »

Moc pěkná kytara. kolik si za ní dal?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Charlie77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie77 »

vlkodrak píše:ale asi to nakreslim na papír a nějak nalepim na elektriku, teda chtěl bych ale nevím jak..lepidlem se mi to teda fakt nechce a izolepou mi to přijde jako pěkná prasárna..
zkus na ten papir prilepit zespoda oboustranou izolepu a pak si to tam nalep ;)
Mahoney

Příspěvek od Mahoney »

jj nebo, když ten obrázek přelepíš průhlednou páskou, ale opravdu pečlivě a rovně a kolem toho obrázku to pěkně zastříhneš taky to bude vypadat pěkně...ale asi to bude chtít víc pokusů
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

afektband píše:Moc pěkná kytara. kolik si za ní dal?
12 500 ,- stála kdysi nová ale jí ji měl za 6000,- :)
B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

Charlie77 píše:
vlkodrak píše:ale asi to nakreslim na papír a nějak nalepim na elektriku, teda chtěl bych ale nevím jak..lepidlem se mi to teda fakt nechce a izolepou mi to přijde jako pěkná prasárna..
zkus na ten papir prilepit zespoda oboustranou izolepu a pak si to tam nalep ;)
Já to dělal tak že sem prostě koupil lepící papír v papírnictví. z jedný staryn je normální matlen kancelářskej a z druhý sloupneš fólii a je pod tím normální lepící plocha jako na samolepkách. pak toani nemusíš kreslit ale můžeš vytisknout z PC (tak to dělám já)

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

s tou páskou se na to asi vykašlu, koupim ten lepící papír. tisknout to nebudu, já rád kreslím a občas i tak že se to i mě samotnýmu líbí..jen mám strach že když bych to někdy chtěl sundat tak že se už nezbavím toho lepidla na povrchu kytary a bude se na to chytat prach, což by bylo dost nehezký..
Folťas

Příspěvek od Folťas »

Někdo tomuhle neříká tuning ale mně se to líbí
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... a20369.jpg
i když už to tu jednou bylo
RUSH RULES!!!
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Folťas píše:Někdo tomuhle neříká tuning ale mně se to líbí
na můj vkus moc přeplácaný..všeho s mírou a v jednoduchosti je krása 8)
Ratass

Příspěvek od Ratass »

KIWI píše:Za tuning kytarový považuju spíše nějaké extrém (specální tvary kolíků, kobylky atd.)y a zásadní zásahy do kytary a tak :-D Tak mě hend nevynášej v zubech ne?
No jo to mas recht :D...ale jesli myslis ze sem tam jenom vymenil snimac tak ne. Musel sem delat diru do pickguardu (ve sklepe s vrtackou :lol: :lol: ) a trochu se pohrabat v elektrice

Behringer kytara - rádoby Strat, Behringer 15 W, Digitech Rp-5O, trsatka Dunlopy nebo Brain tak O.6-8, struny - po každý jiný :D...ale tedka většinou GOR ...kazda jinak tlusta :D ...
Ratass

Příspěvek od Ratass »

Jeste sem tunil španělku :lol: , dostal sem ji od taty. Stala 7OO,- myslim v Tescu nebo kde :D...ale tedka je to super kytara :). Nevim jak dlouho mi vydrzi ( natah sem tam kovovy struny, je urcena na nylon ) ...snizoval sem tam dohmat :lol: :lol: ...docela sem ji nesetril...jeste musim nafotit :) :lol:

rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

vlkodrak píše:s tou páskou se na to asi vykašlu, koupim ten lepící papír. tisknout to nebudu, já rád kreslím a občas i tak že se to i mě samotnýmu líbí..jen mám strach že když bych to někdy chtěl sundat tak že se už nezbavím toho lepidla na povrchu kytary a bude se na to chytat prach, což by bylo dost nehezký..
už sem to strhával - bezproblémů....

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Folťas píše:Někdo tomuhle neříká tuning ale mně se to líbí
skvělá...

vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

rasta_blasta píše:už sem to strhával - bezproblémů....
a musels to něčim čistit? asi jo, čim?
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“