Line6 POD Studio GX latence

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Line6 POD Studio GX latence

Příspěvek od pupack »

Cheaterboy píše:Jo jasně. Když mi řekneš jak to mám udělat tak abych slyšel basu i hudbu ve sluchátkách tak klidně. A nevím ke komu teď mluvíš ohledně beden. Já si žádný bedny kupovat nehodlám. Prostě mi řekni co mám dělat abych propojil tu zvukovku s PC a slyšel basu v reálném čase. Nic víc nepotřebuju. A když jsem debil vrazil 2 tisíce do tý zvukovky tak jsem očekával že to bude fungovat bez problémů.

tu zvukovku snad propojís USB KABELEM s PC. Pak si otevřeš REAPER nebo jiný DAW který umí ASIO OVLADAČE, nastavíš Line6 v tom DAW jako INPUT i OUTPUT a pustíš si v něm hudbu a do toho hraješ či nahráváš. Vše posloucháš sluchátkama zapojenýma do Line6. Co je na tom složitého? Dělal jsem to tak 6 let.
Ty místo toho řešíš jak složitě zapojit dvě zvukovky = latence s 5.1 repro. Musíš jen pochopit ten princip, že prostě místo interní zvukovky musíš používat při hraní jen ten LINE6. Nepouštět hudbu z media playeru ve win ale z nějakého DAW který pracuje s ASIO ovladači toho LINE6.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Cheaterboy

Příspěvek od Cheaterboy »

Nic končím tady s tou podporou nemá to cenu. Jeden tady píše o vyjadřovacích schopnostech a že nedokážu pochopit co mám dělat že furt něco dělám blbě a druhej zas že mám něco blbě nastaveno. Jednak jsem si instalací Line 6 posral zvuk i u mikrofonu na headsetu takže tam taky mám latenci (fakt super MOC!!!!!!!!!!!!!!). Je to úplně k hov*u se drbat s nějakým nastavením něčeho. Teoreticky to má fungovat tak, že se to zapojí a nainstalují se drivery a jedu. PROČ TO TAK NEFUNGUJE PRAKTICKY nevím. Pište si tady už co chcete nebudu si to číst, nemá to cenu. Nepletu do toho žádnou interní zvukovku to vůbec nevím kde jste takovou informaci vzali....
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

za prve - defacto vsichni tri tu v poslednich prispevkach piseme to samy. jen trochu jinejma slova a mozna s durazem na trochu jinou vec. ale technicky je to uplne stejne. staci cist. nebo spis chtit cist.

za druhe - psat tak, abysme meli sanci si rozumet o co jde, je prece dulezity. a neni uplne jednoduchy to vzajemne srovnat. musis to videt sam i na tom, ze se dost lisi to, co se pise v tech radach ... a to, co pises ty, ze s tim delas a jak to dopada. polovina tech veci je celkem prekvapiva, a pomerne v rozporu s tim, o cem tu sla rec...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Cheaterboy píše:Nic končím tady s tou podporou nemá to cenu. Jeden tady píše o vyjadřovacích schopnostech a že nedokážu pochopit co mám dělat že furt něco dělám blbě a druhej zas že mám něco blbě nastaveno. Jednak jsem si instalací Line 6 posral zvuk i u mikrofonu na headsetu takže tam taky mám latenci (fakt super MOC!!!!!!!!!!!!!!). Je to úplně k hov*u se drbat s nějakým nastavením něčeho. Teoreticky to má fungovat tak, že se to zapojí a nainstalují se drivery a jedu. PROČ TO TAK NEFUNGUJE PRAKTICKY nevím. Pište si tady už co chcete nebudu si to číst, nemá to cenu. Nepletu do toho žádnou interní zvukovku to vůbec nevím kde jste takovou informaci vzali....
tak dokud budeš reagovat jako můj cholerický děda, tak to nevyřešíš.
Pokud přestaneš řešit nastavení zvuku ve windows, které se zvukem v DAW a latencí nemá nic společného a nepochopíš princip že musíš mít repro či sluchátka připojené k Line6 a přes line6 i pouštět muziku v DAW a ne ve windows tak s tím nehneš. Je to jednoduché jak facka, žádná nastavování, žádné screeny.
Jen pochopit princip a přestat reagovat jako děcko co mu nejde postavit puzzle.

Jinak nemáš zač. Nashle.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Nic proti výchově mládeže, ale to "naschle" radši ne 8) teda pokud nedojde k fakt zásadním změnám...

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“