Dilema - vymenit kytaru?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
kennedys

GAX30

Příspěvek od kennedys »

Jak se tady probírám timhle tématem - konkrétně GAX30 - tak jsem se rozhod, že bych tuhle kytaru chtěl jako záložní. Válí se mi doma nevyužitej HB Seymour-Duncan SH-2, kterej bych u ní vyměnil za původní. Z fóra jsem vyčet, že je to oblíbená kytara akorát se musí vybrat lepší kus. Fokusku jsem už měl - vyměnil jsem jí za právě ten SH-2. Hraju tvrdší styl s podladěnym Ečkem na Dé. Takže jdu běhat po Praze a shánět a zkoušet. Dám vám vědět, jak to dopadlo.
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Wohma píše:V poloze to opravdu neni. Problem je, ze v miste, kde je krk prisroubovanej, je kytara hrozne vysoka, takze to misto hrozne zavazi - a kdyz ho chci "obejit", tak zas narazim na ten vyrez (ruzek) tela. Docela jsem trpel i kdyz jsem hral As I Die od Paradise Lost v pasazi, kde se hraje na 12.-15. prazec, to se jeste dalo zvyknout, vys to ale fakt nedam ;) Nevim, jestli mam moc kratkou nebo moc dlouhou ruku nebo co, ale ja tam ty prsty proste pohodlne nestrcim... Kdyz jsem zkousel hrat na otcovu Cortku, tak jsem v pohode dosal i na 21 ;)

vzadu, kde je uchyceny srouby pres plech krk, zkosit drevo.....
Obrázek
coz by znamenalo, sundat lak a dat novy, jinak by ta nove lakovana cast byla poznat.... (byla by tam proste delici cara staryho laku a novyho... a mozna nestejny odstin)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Wohma píše:....
ad koliky: zkousel jsi oddelat ten kovovej plisek, kterej je kryje? pokud myslis srouby krku tak je to blbost, prece vruty s cockovitou hlavou nepovali primo do dreva a do laku... a plisek u koliku? co to je? a kde? :shock:

a btw, vychytal jsi, jak se s ni da hrat vsede? vzdycky se mi posune tak, ze pravacku musim dat dost dozadu a pak me z takove hry boli ruka :) (a jestli mi reknes, ze ne, tak asi fakt jdu k doktorovi s rukama) - zalezi jestli si davas kytaru na pravou nohu (jako kazdy, kdo nikdy nehral na klasickou spanelku a automaticky si bere elektriku k telu jak samopal :roll: ) nebo normlane "mezi nohy", popr. na levou...
jen poznamky.... :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Plisek u koliku je proste krytka tech tuneru... a zkousim si kytaru davat i na pravou, i na levou, ale vzdycky je to spatne :D Proste to neni pohodlny pri hrani vsede, alespon pro me.. Kdyz jsem kdysi mival strata, tak na toho se vsede hralo dobre. No a co se tyce krku, nejak jsem se s tim srovnal, ono se da solovat i bez 22. prazce :wink:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

jj, rozumim, klasicky krytovany mechaniky...
Folťas

Příspěvek od Folťas »

no já mám strata a mám, taky problém dosáhnout na 22 pražec

mám totiž ruku v sádře... :lol: :lol:
měsíc :arrow: jak já to jen přežiju :cry:
RUSH RULES!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“