Zavedení "hodnosti" Nedůvěryhodný žvanil
-
ITIetalista
- Nedůvěryhodný žvanil
Re: Zavedení "hodnosti" Kecal
ja si myslím, že už len to, že bude mať pod nickom "Kecal" bude veľký trest lebo sa môže stať, že aj keď napíše člen s titulom "kecal" niečo pravdivé tak ho nebude väčšina brať vážne. 
This account don't exist longer.
- ...EDGE...
Jsem proti, z vyse uvedenych duvodu.
Tak na forum nepis nepodlozeny blbosti.ITIetalista píše:ja si myslím, že už len to, že bude mať pod nickom "Kecal" bude veľký trest lebo sa môže stať, že aj keď napíše člen s titulom "kecal" niečo pravdivé tak ho nebude väčšina brať vážne.
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jedině pokud bude barva kecala růžová 
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
woro90-1
Podle mě to není moc funkční řešení. Kecalové sem chodí kecat, ne pro odborné uznání; může se snadno stát, že jim toto označení bude vyhovovat (znamená to, že si jich někdo všimnul) a budou ho vyhledávat, čímž se to tu pěkně zasviní.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to jsem chtěl napsatpupack píše:jedině pokud bude barva kecala růžová
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Asi jsem zaspal dobu, když v označení "kecal" nedokážu vidět nic pozitivního nebo žádoucího... 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No mě jde jen o to, že se dá "kecal" chápat jako někdo kdo hodně mluví, nebo kdo lže. Proto mi příjde lepší něco výstižnějšího.Nero píše:Asi jsem zaspal dobu, když v označení "kecal" nedokážu vidět nic pozitivního nebo žádoucího...
- Nero
- Rádce
Konkrétní označení je teď asi ta nejmíň důležitá věc
Žvanil by byl lepší?
Žvanil by byl lepší?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Co hodit nějakou anketu? Aby se hlasovalo mezi uživatelema a podle toho zavést nebo ne? Jinak k tomu názvu se mi docela líbiloNero píše:Konkrétní označení je teď asi ta nejmíň důležitá věc![]()
Žvanil by byl lepší?
pavlii píše:Jo a s využitím dětské literatury navrhuji (v duchu Parisovo přání) modifikaci na "Žvanda Žvanivý"![]()
Ať už by to byl Kecal, nebo Žvanil, nebo co já vím kdo, jsem určitě pro.
A vůbec nevadí, že se tím nespraví jejich předchozí příspěvky po smazání "titulu". Je to prevence do budoucna. A trest pro ty nováčky, kteří neumí, nebo jsou líní hledat na fóru ty normální - relevantní odpovědi.
Stejně si myslím, že takových nováčků je menšina a že každý si ty svoje Kecaly najde sám. Jejich titulování může být pro ně forma trestu a upozornění, že se o nich ví.
A vůbec nevadí, že se tím nespraví jejich předchozí příspěvky po smazání "titulu". Je to prevence do budoucna. A trest pro ty nováčky, kteří neumí, nebo jsou líní hledat na fóru ty normální - relevantní odpovědi.
Stejně si myslím, že takových nováčků je menšina a že každý si ty svoje Kecaly najde sám. Jejich titulování může být pro ně forma trestu a upozornění, že se o nich ví.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
EDIT: Sem slepejWocass píše:Co hodit nějakou anketu? Aby se hlasovalo mezi uživatelema a podle toho zavést nebo ne? Jinak k tomu názvu se mi docela líbiloNero píše:Konkrétní označení je teď asi ta nejmíň důležitá věc![]()
Žvanil by byl lepší?
pavlii píše:Jo a s využitím dětské literatury navrhuji (v duchu Parisovo přání) modifikaci na "Žvanda Žvanivý"![]()
Taky jsem pro, aspoň se někteří nebudou vyjadřovat k něčemu o čem evidentně nic neví... Ano, každý se občas splete, jsme lidi, ale někteří píší hlouposti v každém příspěvku... Jinak je pravda, že bych tu hodnost asi pojmenoval jinak, ale zase Troll už mi přijde dost urážlivé pro ty lidi (i když si to zaslouží
)... Je pravda, že když by napsal něco, co má nějakou vypovídající hodnotu, bude tím titulem ten příspěvek znehodnocen, ale kolik takových threatů s tím označením napíše??
-
ITIetalista
- Nedůvěryhodný žvanil
ale veď Troller je super náhodouhaas12345 píše:Taky jsem pro, aspoň se někteří nebudou vyjadřovat k něčemu o čem evidentně nic neví... Ano, každý se občas splete, jsme lidi, ale někteří píší hlouposti v každém příspěvku... Jinak je pravda, že bych tu hodnost asi pojmenoval jinak, ale zase Troll už mi přijde dost urážlivé pro ty lidi (i když si to zaslouží)... Je pravda, že když by napsal něco, co má nějakou vypovídající hodnotu, bude tím titulem ten příspěvek znehodnocen, ale kolik takových threatů s tím označením napíše??
Tak já nevím, když by ti nevadilo mít to pod nickem
Myslím, že Nero ti to tam dá klidně hned 
- Nero
- Rádce
Já bych tomu rád nechal trochu nadhledu a recese - když se nelíbí Kecal, tak třeba ten Žvanil (pavliiho Žvanda Žvanivý je zase až moc infantilní), jména typu troll nebo spamer bych nechal stranou.
PetrPeter 1975 - 2008
-
ITIetalista
- Nedůvěryhodný žvanil
a kedy sa to má zaviesť?Nero píše:Já bych tomu rád nechal trochu nadhledu a recese - když se nelíbí Kecal, tak třeba ten Žvanil (pavliiho Žvanda Žvanivý je zase až moc infantilní), jména typu troll nebo spamer bych nechal stranou.
- Nero
- Rádce
Proč tě to tak trápí?
Až se domluvíme a rozhodnu se. Proto tu ta debata je. Nicméně spěcháš-li, můžu to trochu urychlit, možná...
Až se domluvíme a rozhodnu se. Proto tu ta debata je. Nicméně spěcháš-li, můžu to trochu urychlit, možná...
PetrPeter 1975 - 2008
Vždyť v češtině máme tolik pěkných označení:
1. Baron Prášil
2. Rádio Jerevan
3. ...a teď tu o červené Karkulce
4. Chytrý jak rádio v 5 ráno
5. Cimrman
6. Fantasta
7. Páté kolo u vozu
8. Mystifikátor
9. ...jako když tiskne
10. Dohazovač z Prodané nevěsty
Plno z toho je nepoužitelných nesmyslů co mě honem napadly , ale líbil by se mi Baron Prášil.
1. Baron Prášil
2. Rádio Jerevan
3. ...a teď tu o červené Karkulce
4. Chytrý jak rádio v 5 ráno
5. Cimrman
6. Fantasta
7. Páté kolo u vozu
8. Mystifikátor
9. ...jako když tiskne
10. Dohazovač z Prodané nevěsty
Plno z toho je nepoužitelných nesmyslů co mě honem napadly , ale líbil by se mi Baron Prášil.
2 a 8 nemaj chybu 
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso