No konečně v tomhle tématu shoda!!! Konečně si přišel na to, co přesně tím názorem já říkám. Noty jsou velká výhoda, ale nikoliv nezbytná nutnost!!! Přesně to se tu snažím prosazovat taky (i v mnoha jiných diskuzích) - to je i moje zkušenost!pehve píše:....Myslím že noty nijak nepřeceňuji, pouze vychvaluji výhodu..je to moje zkušenosthrál jsem i rock i popík a notový zápis těchto věcí je stejný jako zápis kteréhokoli jiného hudebního stylu...
To o tom notovém zápisu.....odchyluješ se od tématu. nikdo netvrdí, že by zápis v notách byl jinačí pro bigbít a jinačí pro třeba folk nebo jazz....... psala jsem tu o ustálené praxi!! nezažila jsem běžně žádné popíkáře i rockera, vlastně ani jazzmana, hrát na kšeftě z listu! A nakonec třeba i kajda píše totéž!
PEHVE, mám pocit, že asi píšu nějakým cizím jazykem, neboť nějakou myšlenku či zkušenost napíšu, a ty ji nějak pokroutíš byť třeba neúmyslně a použiješ jakoby proti mě, přitom po nějaké delší diskuzi dojdeš de fakto k tomu, co jsem opravdu prve napsala já, jen jsem tebou nebyla pochopena!! Tohle je toho příkladem, ale není to zdaleka poprvně zde... všímám si toho už docela dlouho.... je chyba u mě nebo u tebe????