Nastavení vašeho eqalizeru

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Lase

Příspěvek od Lase »

Isachs píše:...k tomu na krabici: Výšky 7, nižší středy 6, vyšší středy 4-8 dle zvuku který chci, a hloubky tak kolem 9tky, gain tak 5-6 ...
čeče co to to máš za raritní mutaci tej krabky?
:))
Běžná má samozřejmě jen jedny středy.

Hele ten druhej souosej poťák nejsou nižší nebo vyšší středy ale nastavení frekvence těch jedinejch středů co tam jsou. (proto je ta šlapka tak variabilní)
Lase

Příspěvek od Lase »

já mám zkreslenej kanál v současný době poštelovanej zruba +/- tak:

basy: 1-2/10
středy: 8/10
vejšky: 4/10

gain: 5/10

zdá se že tady spíš menšinový nastavení... ono to hutný vobasovaný nastavení zní dobře samo, ale nemůžu se ubránit pocitu že v kraválu s kapelou je to úplně jiný. Nižší frenvence se často zbytečně hádaj s basou, která je u nás teda dost vohulená. Takhle je ten zvuk mnohem dravější. Krom toho moje kejtra je sama o sobě dost hutná, nejspíš díky těm kilům dřeva - domnívám se.

S gainem jsem teď tak na půlce... obecně se dá říct, že dlouhodobě s ním jdu dolu...

Čistej kanál mám zhruba taky tak, jen ty středy jsou jen někde tak na 3/10 a vejšek vlastně určo víc... určitě za půlkou

Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Už sjem konečně našel svůj zvuk na svým Fender Rumble 15!! Basy cca na 4/10, výšky na 5-6/10, středy na 9-10/10 a na baskytaře výšky na 5-6/10 a basy na 7/10..tak se mi to líbí a hodně seto podobá zvuku jakej má Flea!!!! :-P
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“