kytara do 6500, + kombo (žádam o radu)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Re: kytara do 6500, + kombo (žádam o radu)

Příspěvek od haas12345 »

Vypadá to zajímavě, v podstatě tvary Schecterek akorát o třídu níž... Jinak já dám teda odkaz na všechny modely v téhle řadě: http://www.schecterguitars.com/Internat ... itars.aspx Mě osobně se třeba líbí Solo-6, ale mrzí mě, že tady má jenom 2 poťáky (dospělá verze má 3)...
anmelden

Příspěvek od anmelden »

ta solo-6 se mi nelíbí teda....ale ten superstrat v matné budu mít snad ještě dnes doma :))
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Mě se ta solo zase líbí hodně, nikdy jsem nenašel zalíbení v superstratech... :) Ale poreferuj pak, jak to hraje, možná by nebylo od věci, kdyby to nějaký moderátor oddělil do jiného tématu... :)
anmelden

Příspěvek od anmelden »

Takže:

Včera mi přijela, jen jsem nenašel chuť sem psát ještě ten večer :D. Kytara je hodně masivní a docela težká. Zvukově je naprosto perfektní, jediná věc co bych vytknul jsou trošku slabší snímače, ale není to nic co by se nedalo vyřešit. Sustain je fakt nekonečný. S tím Orangem to tvoří skvělé duo, nádherný průrazný zvuk, na krkovém hutné basy, zní to krásně. Jsem se bavil s prodavačem, dovezli jim 2x SRGC-1 v lesklém provedení a 2x v matném. Byly to první kusy, a ohřály se jim tam asi 2 dny :D. Takže jsem hrdým vlastníkem. Další várky těchto kytar by měla jít cenově výš o 2-3 tisíce. Takže berte, dokud je co :D. Fakt v cenové relaci lepší než jakýkoli Cort, Ibanez, Washburn...
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
Bearder

Příspěvek od Bearder »

doporučuji začátečníkům Roland Cube. Staré z bazaru za levno či nové XL.
těm fenderům nějak nevěřím a na pořádné ovládání musíte připojit počítač.
Peavey Vypyr i Line6 spyder vypadají taky dobře ale nemám zkušenosti. Potřebujete k nim ale jejich footswitch který má special koncovku, u peavey stojí třeba 6 klacků, u line6 už je to přijatelnější.

XLko 40 má obrovské výhody které jinde většinou nemají a pro začátečníky dost podstatné :

- 4 kanály s možností různého nastavení jak hlasitosti tak i efektů a spínatelné zvlášť footswitchem kterej si můžete sami napájet.
- 80s looper kterej je fakt dlouhej i na bluesovou dvanáctku a dobře se ovládá
- zvuk emulující dynamické lampové kombo a je výběr i z tvrdých aparátů a dokonce i simulace akustické kytary.

Kombo bych volil z krámu kvůli záruce
Kytaru z bazaru kvůli ceně a hezky si ji ošahat
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Mar­shall JTM45/​2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“