Nahrávání v Sound Forge

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Standa Richter

Re: Nahrávání v Sound Forge

Příspěvek od Standa Richter »

pavlii píše:To je jiná; to by mě zajímalo, jak jsi to dělal na PC, když jsi podobné "problémy" neměl (alespoň takhle to vyplývá z původního dotazu). Chyba bude pouze v nedostatečné praxi (předpokládám, že se vyznáš v typech efektů a jejich parametrech). V tom případě toho na vysvětlování moc není, je to prostě o soustavné práci a citu pro tu muziku. Pokud neplatí to, co je v závorce, tak to chce navíc prostudovat manuály k příslušným efektům (stačí podobným).

Nicméně i k míchání se dá něco povědět; ty jsi odkud?

P.
Jablonec nad Nisou ale pracuji v Přelouči.

Standa
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

To je trochu z ruky :-( zkus ty problémy nějak popsat, třeba to nebude nutné chtít řešit "na místě" 8)

Krom toho je v Jablonci Ivo Sedláček - znalec každým coulem.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Standa Richter

Příspěvek od Standa Richter »

Pana Sedláčka asi neznám ale rád se seznámím, když mi poskytnete kontakt. Není pro mě problém, abych k Vám v týdnu večer zajel. Myslím, že moje neznalost je poměrně komplexní a písemnou formou by nám to trvalo déle, než když se zastavím a Vy mě rychle vyhodíte. Já o všem vím "něco" ale jako amatér mám znalosti povrchní, ať už je to počítač, samotné hraní, nahrávání i zpracování nahrávek. Snažil jsem se z dostupných materiálů v knížkách nebo na webu poskládat nějaké dovednosti ( většinou to vyvolalo víc otázek než jsem dostal odpovědí ) ale potřeboval bych to nějak utřídit a taky si říct jak hluboko jít, když to dělám kvůli hraní po barech a plesech, popř. pro svoji radost. Standa
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Hraní po barech a plesech mi s problémem nahrávání do SF moc neštymuje, ale neznám problematiku, tak to není asi podstatné. Ivo Sedláček - kontakt třeba na www.savita.cz

Až na světlé výjimky doma konzultace nedávám, hlavně kvůli rodině.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“