Akustika do 2000,-
Pravidla fóra
Re: Akustika do 2000,-
Cort AD 810 je Dreadnought gitara určená na použitie s kovovými strunami, neviem prečo by Ťa niekto od toho odradzoval 
Ta kytara je normálně stavěná na kovové struny. Proč by ale měli být zrovna železné, je otázka ...matezz06 píše:Ahoj, chtšl bych si po delší době zaseo bčas doma brnknout na kytaru a ten Vámi zmíněný CORT AD 810 by mi vyhovala, jen bych měl jeden dotaz prosím... nebude vadit, že si na něj nechám hodit železné struny? (v jiném topicu od toho někdo odrazoval, někdo zas říkal, že s tím není problém
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Cort AD 810 si prostě kup a hraj. Ty tvoje "železné" struny budou mít železné (přesněji ocelové) jádro, čtyři z nich budou ovinuté slitinou kovů. Doporučuji ti označení phosphor bronze. Píše se to na balíčku. Kup si na ni "jedenáctky" (nejtenší struna bude mít tloušťku 0.011 palce), Desítky ti hrát nebudou, dvanáctky či třináctky tě budou bolet. Původní struny z výroby okamžitě vyhoď (pokud ti v krámě neřeknou, že tam oni něco konkrétního natáhli). Můžeš jim ale drze říct, že koupi podmiňuješ natažením té a té sady, v ceně. Není to tak neobvyklé.matezz06 píše:Ahoj, chtšl bych si po delší době zaseo bčas doma brnknout na kytaru a ten Vámi zmíněný CORT AD 810 by mi vyhovala, jen bych měl jeden dotaz prosím... nebude vadit, že si na něj nechám hodit železné struny? (v jiném topicu od toho někdo odrazoval, někdo zas říkal, že s tím není problém
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajímalo, na které planetě žiješmartina72 píše:Můžeš jim ale drze říct, že koupi podmiňuješ natažením té a té sady, v ceně. Není to tak neobvyklé.
On má pravdu, říct to můžeš, a je to drzé. Zejména u kytary za 2.500,- personál obchodu hodně pobavíš ...Hendrek píše:To by mě zajímalo, na které planetě žiješmartina72 píše:Můžeš jim ale drze říct, že koupi podmiňuješ natažením té a té sady, v ceně. Není to tak neobvyklé..
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
No tak se zasmějí. Sousedovi ale na kytaru za dva litry opravdu před Vánocema nové struny natáhli. (je fakt, že to bylo na můj popud
). Ona "líná huba-holé neštěstí" a "za optání nic nedáš".
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asi zoufalý prodejce, kterému tam ta kytara trčela už dloooouho.