Nero píše:Možná padla zmínka v nějakém threadu tak nějak mimochodem, ale větší diskuzi jsem nenašel.
Tohle je ten nejvyšší model jejich Stomp Headů, u něj cenu nevím. Ale ten jejich základní 50W obyčejný dvoukanál bude stát asi 9000 Kč. Ono nemá smysl hledat cenu polských výrobků v USD, evropské věci tam jsou všeobecně dražší.
Ta myšlenka mi všeobecně přijde jako dobrá a pokud se jí chytne víc výrobců, dočkáme se možná zajímavých produktů.
Připadá mi to jako sice relativně zajímavá, leč výhledově slepá ulička. Obzvlášť pokud cena vylézá 9000 v základu a výš. Ten tranďák lampy nenahradí. Osobně vidím momentálně největší budoucnost v hardwarových mašinách využívajících IR, ať už je to něco jako Fractal či Kemper a nebo mně zatím sympatičtější produkty http://www.two-notes.com. Připojí se slušný 10-12kg aktivní box 300-500W a je vystaráno.
(Ale zatím jsem do toho nehupnul, vyčkávám až bude větší konkurence/výběr.)
Jinak se mi u značky Taurus líbí promyšlený a pěkný design, je mi sympatické, že si s ním evidentně dávají dost práce.
Basové aparáty vypadají podstatně lépe, než portfolio kytaroidních výrobků.
A i třeba kompresor vypadá moc sympaticky, protože se tváří jako skutečný použitelný kompresor