Akustická izolace podlahy v paneláku

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
cherreda
Rádce

Re: Pavlii

Příspěvek od cherreda »

pavlii píše:Nesouhlasím s tímto: "...nevhodné konstrukty s minerálními vatami...". Vyznívá to obecně, což samozřejmě nemusí - a já nesouhlasím s tím případným obecným pojetím. Každopádně konstrukce může být nevhodně navržená, to je pravda. Obecně jsou ale minerální vaty pro odhlučnění více než vhodné.
šmarja :roll: Pavlii, neblbni :wink: a příště čti i kontexty - píšu: "...se vykvajzněte, protože dupání nejsou vibrace kytarového boxu." Tečka.
Předpokládám totiž u všech standardně soudných jedinců základní obecnou znalost, že minerální vaty jsou při vhodném použití dobré akusticky absorbční materiály.
Což se řeší vedle, tady je to samej dupající bubeník :wink: studio-a-recording/odhlucneni-mistnosti-t8420.html.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Akustická izolace podlahy v paneláku

Příspěvek od pavlii »

Ehh - nene, nechtěl jsem prudit, ale....nějak mám dneska slabší vedení a furt mi něco uniká :? čtu samozřejmě až do konce, ale nijak mi to - zjevně - nepomohlo.. sorry za neplánovaný trolling....

Nicméně pro další život tohohle vlákna to nejni důležité, vše je zatím v poho, takže to tu nezaplácávejme :-)
P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“