Pedalboard Warwick - napájení pedálů

Pedály, multiefekty, procesory, ...
xaero

Re: Pedalboard Warwick - napájení pedálů

Příspěvek od xaero »

Tak jsem zdroj úspěšně odpálil :D. Kabel, který k němu byl přibalený, byl ve zdířce pedalboardu hodně volný a občas se stalo že vypadl. Stalo se mi to, že byl nedoražený v PB, já ho zapojil do sítě a jak tam byl špatný kontakt, tak se hodněkrát za sebou vypnul a zapnul. Přesto po doražení kabelu normálně fungoval, ale při příštím zapojení se už nerosvítil.

Koukal jsem do něj, svým neznaleckým okem jsem ale bohužel neodhalil problém (čekal jsem že uvidím někde přepálený plošňák nebo něco takového). Od reklamace mě dělí jen to, že nemám dostatečně velkou bednu abych ho mohl odeslat na reklamaci :D.

Další věcí je, že se bojím abych ho neodeslal a oni mi neřekli že jsem s ním nakládal špatně :/
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedalboard Warwick - napájení pedálů

Příspěvek od Hendrek »

Dotaz a následná debata ohledně spínacího zdroje Warwick přesunuta do vhodnějšího threadu: kytarove-efekty/vase-adaptery-a-krabick ... ml#p648956
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“