Na jaké kajtře(Elektrické) ste začínali???
Pravidla fóra
tak to jsi Martine musel mít štěstí..................já jsem tu svoji vracela za týden a pak jsem si koupila tu moji SX za 7600 a je to v pohodě.........ale přece jenom časem bych cchtěla nějaké to SG.........já už jsem taková,pořád mi nestačí to co mám 
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš něco takovýho..??Graywolf píše:no, bude to asi divný ale začínal sme a doteď mám Ibanez RG350 a opravdu si nemůžu stěžovatdokonale mě padla do ruky už v prodejně jako by mi byla na míru
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-RG-350EX/ ... Ibanez:2:0
Já začínal na kytarovým setu Cruiser By Crafter. .. Nic moc ale řeknu že pro začátečníka je fakt supr. . .Mám ji už rok a půl takže bych chtěl na vánoce měnit za Cort EVL K-4 BSK. . ..
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Jolana Iris (tak rok 74 tipuju) predelana na Telecaster 
Ted Ibanez RG 350 EX a Jackson JS 30 Warrior (viz podpis
)
Ted Ibanez RG 350 EX a Jackson JS 30 Warrior (viz podpis
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Me ta moje (Jolana Iris) stala 200,-Dark Axel píše:takyPeťan V. píše:Jolana Diamant
stála mě 1000+přibližně 800 uvedení do hratelného stavu, vydržela mi půl roku, pak šla pryč
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
přesně tohle akorát v bílé barvěMetallistic píše:Myslíš něco takovýho..??Graywolf píše:no, bude to asi divný ale začínal sme a doteď mám Ibanez RG350 a opravdu si nemůžu stěžovatdokonale mě padla do ruky už v prodejně jako by mi byla na míru
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-RG-350EX/ ... Ibanez:2:0
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mi vydrželo dlouho no za tu cenuGraywolf píše:přesně tohle akorát v bílé barvěMetallistic píše:Myslíš něco takovýho..??Graywolf píše:no, bude to asi divný ale začínal sme a doteď mám Ibanez RG350 a opravdu si nemůžu stěžovatdokonale mě padla do ruky už v prodejně jako by mi byla na míru
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-RG-350EX/ ... Ibanez:2:0a beztak to má božsky tvarovanej krk
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

Tak mě stála 4 litry, ale zase byla v perfektním stavu, ale už ju nemám a docela mě to mrzíJanSpilka píše:Me ta moje (Jolana Iris) stala 200,-Dark Axel píše:takyPeťan V. píše:Jolana Diamant
stála mě 1000+přibližně 800 uvedení do hratelného stavu, vydržela mi půl roku, pak šla pryčpak ale barva, lak, prace (moje
) , mno... hodne
asi bych ji uz neprodal.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
já měl od začátku Epi LP standard a budu ho mít ještě do tý doby, než bude PRS Custom. tj ještě hooooooodně dlouho:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- freelancer02
Nj, pán ví, co je kvalitaMaples píše:já měl od začátku Epi LP standard a budu ho mít ještě do tý doby, než bude PRS Custom. tj ještě hooooooodně dlouho:D
Jinak, já začínala na B.C.Rich Beast a teď mám Music Man made by mistr Hlaváček
No já začínal na tátovu 40 let starou akustiku od Gibsonu. Má takový ty houslový otvory a je celá taková hnědá a masivní a nedávno se bohužel zlomil krk, teda jak je tam taková ta patka tak to tam bylo prostě už naštípnutý, ale neřek bych že by to bylo přímo nějakou ránou nebo co spíš věkem. Jinak tu mojí první elektriku mám doteď a je to Ibanez GRG 170DX. Je modrá a je dobrá
akorát mám s ní takovej kříž, že se mi teda rozlaďuje trochu víc než bych chtěl a když bendnu strunu tak se ty ostatní povolej. Jeden mi na to říká že musim přitáhnout ty šrouby s pérama u kamenů, druhej zas že si tim zmrvim oktávy tak nevim co s tim a ke kytarářovi - na to sem moc línej tam s tim zajet.
Ale jinak se na ní hraje skvěle. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
jakej Music Man? jestli máš kopii Johna Petrucciho, tak to jsi můj člověk! tuhle kytaru (mimo jiné tvar PRS) zbožňuju, ale pořídil bych si ji jen v případě, že bych hrál pouze hodně tvrdou hudbu, jenže já potřebuji i čistej zvuk, tak jdu do PRS:) copak hraješ za muziku?Rommy píše:Nj, pán ví, co je kvalitaMaples píše:já měl od začátku Epi LP standard a budu ho mít ještě do tý doby, než bude PRS Custom. tj ještě hooooooodně dlouho:DKdybych neměla tu svoji krásku, asi bych šla také do PRS, nebo do Carvina(zase Carvin
![]()
)
Jinak, já začínala na B.C.Rich Beast a teď mám Music Man made by mistr HlaváčekDocela změna, co?
![]()
Ale jestli si do začátku koupíte taky takovou "divočinu" a pak objevíte skutěčně všechny styly hudby, čeká vás to na 99,9% taky
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Mám Music Man Luke- http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... manjp9.jpg Ale PRSa jsou krásný kytary, to Ti schvaluju
AOR..