Na jaké kajtře(Elektrické) ste začínali???

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

2 roky
Katka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katka »

tak to jsi Martine musel mít štěstí..................já jsem tu svoji vracela za týden a pak jsem si koupila tu moji SX za 7600 a je to v pohodě.........ale přece jenom časem bych cchtěla nějaké to SG.........já už jsem taková,pořád mi nestačí to co mám :lol:
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

no, bude to asi divný ale začínal sme a doteď mám Ibanez RG350 a opravdu si nemůžu stěžovat :) dokonale mě padla do ruky už v prodejně jako by mi byla na míru
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Graywolf píše:no, bude to asi divný ale začínal sme a doteď mám Ibanez RG350 a opravdu si nemůžu stěžovat :) dokonale mě padla do ruky už v prodejně jako by mi byla na míru
Myslíš něco takovýho..??
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-RG-350EX/ ... Ibanez:2:0

Já začínal na kytarovým setu Cruiser By Crafter. .. Nic moc ale řeknu že pro začátečníka je fakt supr. . .Mám ji už rok a půl takže bych chtěl na vánoce měnit za Cort EVL K-4 BSK. . ..
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Zacinal som na Jolane, tusim Grazioso. Predal som ju (a kupil Diamant), ale teraz by som si ju uz asi nechal...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Jolana Iris (tak rok 74 tipuju) predelana na Telecaster :)

Ted Ibanez RG 350 EX a Jackson JS 30 Warrior (viz podpis :) )
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Dark Axel píše:
Peťan V. píše:Jolana Diamant
taky :-)

stála mě 1000+přibližně 800 uvedení do hratelného stavu, vydržela mi půl roku, pak šla pryč
Me ta moje (Jolana Iris) stala 200,- :lol: pak ale barva, lak, prace (moje :) ) , mno... hodne :-D asi bych ji uz neprodal.
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

Metallistic píše:
Graywolf píše:no, bude to asi divný ale začínal sme a doteď mám Ibanez RG350 a opravdu si nemůžu stěžovat :) dokonale mě padla do ruky už v prodejně jako by mi byla na míru
Myslíš něco takovýho..??
přesně tohle akorát v bílé barvě :) a beztak to má božsky tvarovanej krk
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Graywolf píše:
Metallistic píše:
Myslíš něco takovýho..??
přesně tohle akorát v bílé barvě :) a beztak to má božsky tvarovanej krk
Tak to by mi vydrželo dlouho no za tu cenu :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

JanSpilka píše:
Dark Axel píše:
Peťan V. píše:Jolana Diamant
taky :-)

stála mě 1000+přibližně 800 uvedení do hratelného stavu, vydržela mi půl roku, pak šla pryč
Me ta moje (Jolana Iris) stala 200,- :lol: pak ale barva, lak, prace (moje :) ) , mno... hodne :-D asi bych ji uz neprodal.
Tak mě stála 4 litry, ale zase byla v perfektním stavu, ale už ju nemám a docela mě to mrzí :cry:
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
mathas

Příspěvek od mathas »

Nevite o nějaký na prodej? Je to nadherna kajtra.
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

zacinal sem na stratu od BaCHu,misimze na zacatek vpoho...jeste chcu dat ke kobilce hubucker z epiphonky a casm koupit lubovou kytaru Jolana :twisted:
________
Rock'n'Roll !!!
impact

Příspěvek od impact »

Behringer set for teh win!1!1!!!1!! :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Ibanez GRG 170DX v černym - první kejtra, která mi sedla do ruky...
Die Hard or Die Home
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

já měl od začátku Epi LP standard a budu ho mít ještě do tý doby, než bude PRS Custom. tj ještě hooooooodně dlouho:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

já měl první Les Paul od Fokuse asi za 4200. Když se na to dám Fender struny ženu to přes CRATE gtx65 tak hraje překvapivě dobře, ale fakt že jo. a teď Arii a to je taky hukot.
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
Rommy

Příspěvek od Rommy »

Maples píše:já měl od začátku Epi LP standard a budu ho mít ještě do tý doby, než bude PRS Custom. tj ještě hooooooodně dlouho:D
Nj, pán ví, co je kvalita :D Kdybych neměla tu svoji krásku, asi bych šla také do PRS, nebo do Carvina(zase Carvin :D 8) )

Jinak, já začínala na B.C.Rich Beast a teď mám Music Man made by mistr Hlaváček :) Docela změna, co? :lol: :lol: Ale jestli si do začátku koupíte taky takovou "divočinu" a pak objevíte skutěčně všechny styly hudby, čeká vás to na 99,9% taky :lol:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

No já začínal na tátovu 40 let starou akustiku od Gibsonu. Má takový ty houslový otvory a je celá taková hnědá a masivní a nedávno se bohužel zlomil krk, teda jak je tam taková ta patka tak to tam bylo prostě už naštípnutý, ale neřek bych že by to bylo přímo nějakou ránou nebo co spíš věkem. Jinak tu mojí první elektriku mám doteď a je to Ibanez GRG 170DX. Je modrá a je dobrá :D akorát mám s ní takovej kříž, že se mi teda rozlaďuje trochu víc než bych chtěl a když bendnu strunu tak se ty ostatní povolej. Jeden mi na to říká že musim přitáhnout ty šrouby s pérama u kamenů, druhej zas že si tim zmrvim oktávy tak nevim co s tim a ke kytarářovi - na to sem moc línej tam s tim zajet. :roll: Ale jinak se na ní hraje skvěle. :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Rommy píše:
Maples píše:já měl od začátku Epi LP standard a budu ho mít ještě do tý doby, než bude PRS Custom. tj ještě hooooooodně dlouho:D
Nj, pán ví, co je kvalita :D Kdybych neměla tu svoji krásku, asi bych šla také do PRS, nebo do Carvina(zase Carvin :D 8) )

Jinak, já začínala na B.C.Rich Beast a teď mám Music Man made by mistr Hlaváček :) Docela změna, co? :lol: :lol: Ale jestli si do začátku koupíte taky takovou "divočinu" a pak objevíte skutěčně všechny styly hudby, čeká vás to na 99,9% taky :lol:
jakej Music Man? jestli máš kopii Johna Petrucciho, tak to jsi můj člověk! tuhle kytaru (mimo jiné tvar PRS) zbožňuju, ale pořídil bych si ji jen v případě, že bych hrál pouze hodně tvrdou hudbu, jenže já potřebuji i čistej zvuk, tak jdu do PRS:) copak hraješ za muziku?
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Rommy

Příspěvek od Rommy »

Mám Music Man Luke- http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... manjp9.jpg Ale PRSa jsou krásný kytary, to Ti schvaluju :) AOR..
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“