Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
jenda

Příspěvek od jenda »

. Dva mesice sem to steloval, pak sem to dal Stanovi (to sem se s nim este neznal), udelal s tim zazrak, kytarka hrala jak vino, ideal swingovej zvuk. to jak prokopnuty banjo.[/quote]

Já ji taky furt ladil, obzvláště když jsem měnil struny tak se pohla ta podpěra (nevím ja se to jmenuje to u pickguardu) ale nakonec jsem ji odnes známemu a ten ji naladil. Dneska když ladím tak dolazuju přes flažolety.
Prince

Příspěvek od Prince »

jenda píše:. Dva mesice sem to steloval, pak sem to dal Stanovi (to sem se s nim este neznal), udelal s tim zazrak, kytarka hrala jak vino, ideal swingovej zvuk. to jak prokopnuty banjo.

Já ji taky furt ladil, obzvláště když jsem měnil struny tak se pohla ta podpěra (nevím ja se to jmenuje to u pickguardu) ale nakonec jsem ji odnes známemu a ten ji naladil. Dneska když ladím tak dolazuju přes flažolety.
Nauc se uz konecne pouzivat forum, jendo. :wink: Citace davej do quote.

Mozna jeste dneska vam sem soupnu obrazek té mé :lol: .
Ibanez PF60SECE
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

http://www.box.net/shared/akqnq7ibvf

není vidět celá, bohužel, ale máte alespoń představu

Sigma (licencovaná kopie C.F.Martin), masiv, celomahagon...typ nevím, náhodou je cosik vevnitř - DM 4M, ale nevím co to znamená :roll:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Moje neni nejspis kdovi co, ale ja ji proste miluju. :lol: Marris J 220 M-C, celomahagon, vyrez.
jenda

Příspěvek od jenda »

dig_dag píše:Moje neni nejspis kdovi co, ale ja ji proste miluju. :lol: Marris J 220 M-C, celomahagon, vyrez.
proč, Maris je dobrá kytara. Nedávno jsem byl v obchodě zdejšího shopu a měli tam Fender za 10 Seagull ještě dražší ale ani omylem neměli zvuk Marisky za 3500,-
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

jenda píše:
dig_dag píše:Moje neni nejspis kdovi co, ale ja ji proste miluju. :lol: Marris J 220 M-C, celomahagon, vyrez.
proč, Maris je dobrá kytara. Nedávno jsem byl v obchodě zdejšího shopu a měli tam Fender za 10 Seagull ještě dražší ale ani omylem neměli zvuk Marisky za 3500,-
Mne to taky prijde, ze tyhle drazsi akustiky Fender atd. maji jaksi posunutou cenovou hranici. :D Ten muj Marris hraje perfektne za tu cenu, rozhodne byh ji nemenil. :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Ok, Sigma DM-4M, dreadnought, už to vím najisto
wenca77

Příspěvek od wenca77 »

http://img206.imageshack.us/img206/7240/view4kq4.jpg
EDIT: Trao - dlouho se to načítá
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Takze Venco nakonec smrk? :-) Pekny ... moc pekny nastroj ...
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

OT:

BTW Venco, videl sem i na dalsich topicich fotky te tvoji klofny. Delal jsi je sam? Predpokladam ze ano. A pokud ano, tak prijmi mou fotografickou poklonu, popravdu nadherne provedene fotky .. .rekni mi k tomu vic, jak je to nasvetleny, coms fotil atd atd .. dik
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
wenca77

Příspěvek od wenca77 »

Zdravim.Je od tebe moc hezké že do mě vkládáš takové vlohy coby do fotografa ale ty fotky jsem já opravdu nefotil.Jsou stažený ze stránek www.Furch.ru. To bylo tím že když jsem se už konečně rozhodl pro kytaru zn.Furch tak jsem nikde mimo jejich stránek(kde je mizerná fotodokumentace),brouzdal po netu scháněl jsem nějaký fotky takže se sem jich něco málo stáhnul.No a pak už stačilo jenom kytarku sehnat.(Což byl taky velkej problém).U nás v Ústí nic takovího neseženeš.Chtěl jsem model s23cr tak sem se vydal do Prahy do Humla 23 trojku měli ale sunburst(na 23 co jsem chtěl já bych musel zase 3 měsíce čekat) a já jsem radši zastánce přírody ,ale vysela tam i 24cítka tak sem je tam asi dvě hodiny testoval.Takže sem nakonec skončil u smrku.Jinač sem sní opravdu moc spokojenej zvuk mi přijde něco na půl cesty mezi Martinem a Taylorem.Opravdu za ty prachy luxusní nástroj.Jinač musim říct že i nižší řady hrajou opravdu špičkově(nemůžu si pomoct).
Prince

Příspěvek od Prince »

Tady je můj a bráchův nástroj. Ibanezky PF60 a AEL20, obě elektro-akustické.
Obrázek

Obrázek
Ibanez PF60SECE
rudaa

Příspěvek od rudaa »

Mám polomasiv washburn 1972 vypadá hrozně ale hraje dobře a ladí ve všech polohách po celým hmatníku.

http://www.youtube.com/watch?v=ql6bf7-xOY8

http://www.youtube.com/watch?v=_vwHuoopoQg
Mojda334

Příspěvek od Mojda334 »

Teď mám novou kytárku Yamaha FG700 MS a zní hodně dobře. Má originál struny Yamaha a ty jsou moc tvrdý ( 12 ), takže chci natáhnout měkčí 11 Elixír a snad pohoda.
Yamaha FG700MS
dmz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmz »

Ahoj, rozhodl jsem se oprášit akustickou kytaru, mám Seagull, ostuda je, že jsem o něj nikdy moc nepečoval (kromě strun)

zkusil jsem udělat video: http://www.youtube.com/watch?v=33xWl7ICgGw - ale krapet se mi useklo.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

dmz píše:Ahoj, rozhodl jsem se oprášit akustickou kytaru, mám Seagull, ostuda je, že jsem o něj nikdy moc nepečoval (kromě strun)

zkusil jsem udělat video: http://www.youtube.com/watch?v=33xWl7ICgGw - ale krapet se mi useklo.
pěkný zvuk a skvělá hra :-)
dmz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmz »

Díky za pochvalu. Zvuk nahrávala videokamera a výsledek mě docela mile překvapil, čekal jsem to o dost horší.
pehve

Příspěvek od pehve »

výsledek mě docela mile překvapil
no to mě taky :D
bluegrass never dies
Drobák

Příspěvek od Drobák »

jenda píše:jj není to Standa Gross :lol: :lol:
tak tys mě rosekal...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Omluvte prosim spatnou kvalitu obrazku [mobil]

Zleva: "Gibsonka" Jicinskeho houslare r.v. 1940 - dedictvi, jeste stale hraje, uprostred - prosim prilis nezkoumejte je to 15 let stary vlastni vyrobek meeho nezraleho mladi, vpravo "plnotucny" Cort r.v. 2000.
Obrázek

Semiakustiky:

Jolana Alexandra - tu mam asi nejradeji
Obrázek
A nakonec Fokus s "duncanem" u krku - na ten hraju asi nejcasteji
Obrázek
Obrazek Yamahy chybi - mam ji ve skole, tak snad priste jeste s ostatnima "Jolcama".
Tak mnoho zdaru
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“