Nebo je pak řešení koupit něco z druhé ruky. Při troše trpělivosti lze narazit na super nástroje. Tak hodně štěstí.
Výběr LP,PRS do 10 000
Pravidla fóra
- Yorkee
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/york
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr kytary střední třídy do 10 000
Já Cortku mám a musím říct, že je to super kytara...takže mohu jen vřele doporučit. Cenově je ta moje ale přes desinu, mám KX Custom. Tvrdím, že v tý ceně nic lepšího není, tedy zatím ji nic nepřekonalo. Průběžnej krk, struny skrz, zamykání ladění, seymoury...prostě supr superstrat
Nebo je pak řešení koupit něco z druhé ruky. Při troše trpělivosti lze narazit na super nástroje. Tak hodně štěstí.
Kytary: Ereley "Abigail" Jurča Guitars, B.C.Rich Warlock, Gibson LP Standard 50´s, Jackson Kelly X Series KEXQ
Aparáty: ESH Amps RAPTOR III
Boxy: ESH GX412-280HX
Efekty: TC Electronic G System, vysílačka Line 6 G30 Relay, Volume/Expression pedal Dunlop Mini...
Mikrofon: Lewitt MTP540, Senheiser E906
Aparáty: ESH Amps RAPTOR III
Boxy: ESH GX412-280HX
Efekty: TC Electronic G System, vysílačka Line 6 G30 Relay, Volume/Expression pedal Dunlop Mini...
Mikrofon: Lewitt MTP540, Senheiser E906
Re: Výběr LP,PRS do 10 000
Tak bohužel ta Corta M600 je již prodaná. 
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Pokud jsi vše kromě PRS vyškrtl, tak ti toho na bazaru moc nelítá. Mrkni: http://hudebnibazar.cz/index.php?katego ... dohodou=on
Jsou tam teď dvě SE Santana, SE Custom 22, nebo kdybys trochu přišetřil tak nová SE Custom 24 a novej Santana.
Ale nejsem PRSkář, jen ti píšu, co je na bazaru. Musíš si na ně zahrát, něco pohledat na netu a nebo počkat, co ti doporučí ( třeba i z nich) někdo zkušenější odtud. A nebo počkat na Cortku, až se zase objeví.
Když už jsem na ni narazil, je tu někdo kdo má zkušenosti s SE Custom 24? Nemám možnost si na ni někde zahrát, ( a na výlety po větších hudebninách není teď bohužel čas) ale docela mě zaujala, tak kdybych měl v létě peníze, tak už předem budu rád za nějaké recenze. Na netu jsou dobře hodnocené.
Jsou tam teď dvě SE Santana, SE Custom 22, nebo kdybys trochu přišetřil tak nová SE Custom 24 a novej Santana.
Ale nejsem PRSkář, jen ti píšu, co je na bazaru. Musíš si na ně zahrát, něco pohledat na netu a nebo počkat, co ti doporučí ( třeba i z nich) někdo zkušenější odtud. A nebo počkat na Cortku, až se zase objeví.
Když už jsem na ni narazil, je tu někdo kdo má zkušenosti s SE Custom 24? Nemám možnost si na ni někde zahrát, ( a na výlety po větších hudebninách není teď bohužel čas) ale docela mě zaujala, tak kdybych měl v létě peníze, tak už předem budu rád za nějaké recenze. Na netu jsou dobře hodnocené.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Jo jo koukám každý den , mam nastavenej RSS kanal
jj na to SEčko sem koukal něco se mi na tom tvaru nelíbí jakoby to splívá jako celek.Ale koukal sem na Youtube a zvukově se mi líbí
docela me zajujala i http://www.cortguitars.com/uk/product/m520
Ten čistej zvuk je supr ale asi to hodně dělá ten aparát co je za ním:D
http://www.youtube.com/watch?v=6H0VxdrzUm0
Ale to už mi příjde za tu cenu co se prodává nová asi už moc low end.
Ten čistej zvuk je supr ale asi to hodně dělá ten aparát co je za ním:D
http://www.youtube.com/watch?v=6H0VxdrzUm0
Ale to už mi příjde za tu cenu co se prodává nová asi už moc low end.
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Ty PRS SE nejsou vůbec marné, jsou za fajn cenu a zvukově se mi líbí. Vyplatí se.
Ten Cort M520 je jen předcozí verze M600 myslím. Liší se jen v pár drobnostech.
Ten Cort M520 je jen předcozí verze M600 myslím. Liší se jen v pár drobnostech.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
co jsem měl v ruce asi 2 SEčka, tak na mě působily o dost lepším dojmem, jak zpracováním tak i zvukem, než jakýkoliv Cort, co jsem měl kdy v ruce.
Můj tip je to SE Frederik Akesson na bazaru, je to nová kytara a podle ukázek a recenzí hraje výborně...
Můj tip je to SE Frederik Akesson na bazaru, je to nová kytara a podle ukázek a recenzí hraje výborně...
Teď jen jestli Ladas bude ochoten přišetřit.
A jestli teda chce singlecut nebo doublecut.
Mně to SE 24 Custom vrtá hlavou od doby, co jsem narazil na tohle. Jen nahrabat přes léto prašule, heh
Mně to SE 24 Custom vrtá hlavou od doby, co jsem narazil na tohle. Jen nahrabat přes léto prašule, heh
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
já mám v plánu si taky jedno pořídit jako zálohu ke Standardu, navíc když dělají těd ty SE Customy24 i trochu zkoseným topem.
Koukal sem že nová je za 20 tis:) to už je na mě dost:) ale bazar by mohl jít jde o to jestli se jí někdo bude chtít zbavit když je to už super nástroj.
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Jo, to mě právě po designové stránce strašně zaujalo u těch modelů z roku 2012.bubucci píše:navíc když dělají těd ty SE Customy24 i trochu zkoseným topem.
Ladas: nevím kterou máš přesně na mysli, ale na bazaru je starší SE Custom, novej SE 24 Custom a dokonce i to SE Frederik Akesson. Takže prakticky všechny PRS, o kterých tu byla řeč. I modely SE Santana.
Jo jo tuta je pěkná http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum vůbec mi nevadilo kdyby neměla tremolo:)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Teď jsem z toho příspěvku nepochopil, jestli ti teda to tremolo nevadí, nebo jestli chceš jen pevnou kobylku.
Ta nabízená má tremolo, tudíž tremolo asi nechce..
Jestli bylo myšleno: „Vůbec by mi nevadilo, kdyby neměla tremolo.“ Tak to nezní jako: „Škoda jen toho, že má tremolo, které nechci.“
Nevím, věc pro mne nepochopitelná, pružiny se dají přitáhnout vždycky..
Ale pokud teda PRS a bez tremola tak na bazaru je:
PRS SE Singlecut
A již zmíněný PRS SE Fredrik Akesson
PRS SE Singlecut
A již zmíněný PRS SE Fredrik Akesson
Každý mi radí tremolo nebrat u low kytar, osobně ho zatím používat neumím a nějak po něm netoužím:)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Jako neříkám, že PRS SE za 18 tisíc nové je nejlepší kytara na světě. Ale v této cenové relaci bych věci už zase jako úplně low neoznačoval.
Ale je to samozřejmě tvoje volba.
Ale je to samozřejmě tvoje volba.
Jsem rád za každej typ:) kdyby byla tu ta za 10k tak bych do ní šel http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum vypada super
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Svoje vlákno jsi pojmenoval jako "výběr kytary střední třídy" a najednou je PRS SE u tebe low-end?
U opravdu levných kytar bych se vyvaroval náhražkám typu FR, tady se vcelku není čeho bát. Dá se používat úplně v klidu a nebo ho přitáhneš pružinama a bude jako pevná kobylka.
Já se z tebe fakt zjevím, vždyť jsi řekl, že chceš PRS a najednou koukáš po LP. Pokud se věci změnili a chceš LP tak na bazaru si určitě vybereš něco fajn za 10k, často tam teď jsou i Gibsony za takovou cenu, ale ty chceš tuhle asi jen proto jak je vyšperkovaná, co?
Ujasni si co chceš a pak můžem pokračovat, ale aby z toho nakonec nevylezlo, že chceš explorer a pak si koupíš nějakou Cortku M nebo KX, protože to je přesně to, co hledáš
.
U opravdu levných kytar bych se vyvaroval náhražkám typu FR, tady se vcelku není čeho bát. Dá se používat úplně v klidu a nebo ho přitáhneš pružinama a bude jako pevná kobylka.
Já se z tebe fakt zjevím, vždyť jsi řekl, že chceš PRS a najednou koukáš po LP. Pokud se věci změnili a chceš LP tak na bazaru si určitě vybereš něco fajn za 10k, často tam teď jsou i Gibsony za takovou cenu, ale ty chceš tuhle asi jen proto jak je vyšperkovaná, co?
Ujasni si co chceš a pak můžem pokračovat, ale aby z toho nakonec nevylezlo, že chceš explorer a pak si koupíš nějakou Cortku M nebo KX, protože to je přesně to, co hledáš