Nová Jolana Tornado

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
ajdam

Re: Nová Jolana Tornado

Příspěvek od ajdam »

Jsem blbej, že jsem si kytaru při koupi pořádně neprohlídnul. Mohl jsem ho ukecat ještě alespoň o tisícovku.

Tak co myslíte, mám to řešit?
Přílohy
IMG_0054.JPG
IMG_0053.JPG
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Minimálně to prodebatuj s nějakým kytarářem přímo v dílně. Určitě bych byl pro opatření v podobě nějaké úpravy či zafixování stávajícího poškození.
A prodejci můžeš poslat paragon za práci u kytaráře. Dáš mu tím šanci zachovat se konečně seriozně.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

je to osklivy, ale na funkci rostlinare to imho nema vliv. Fixnul bych to spis pro svoje dobry svedomi a aby se lak neloupal. Vypada to, ze nekomu pitome upadla na zem.
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Tak prodejci jsem napsal SMSku apelující na jeho svědomí. Nicméně je to automechanik, tak tomu nedávám příliš vysokou naději na úspěch :-) Napsal jsem Procházkovi, co si o té prasklině myslí, tak uvidíme co mi řekne. asi by bylo lepší se zastavit spíš osobně...

Jinak je ta kytara boží. Hmatník je pravděpodobně eben, je černej jak bota a nemá patrnou kresbu, grafitový nultý pražec, mechaniky Schaller (nezamykací), solidní snímače... Ještě uvidim, jak si bude vést s kompletní kapelou.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Tak ať to dobře dopadne.
Jen si myslím,že člověk ,který dělá rukama neznamená,že je něco míň....ale tady to zaznívá dost často!
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Však ne, to byl jen vtípek vycházející ze zažitých stereotypů...
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

To pak napiš jestli ti odpoví, kolik za to chce :wink:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Nic proti, ale tohodle si při koupi nevšimnout, to chce podle mě skill :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Njn, tvrdil, že je v perfektním stavu a měl doma tmu :-) Nevim proč jsem se na ní nekouknul zespodu. Asi jsem ztratil ostražitost, protože všechny předchozí kytary, co jsem kupoval přes bazar byly úplně OK.

Jinak podle Papeže je to v pohodě, říká, že by to akorát zakápnul vteřiňákem, nějaký rozšiřování praskliny podle něj nehrozí.
911

Příspěvek od 911 »

Jsem si říkal,že to snad musel kupovat po tmě a hle ,ona to pravda.No srralo by mě to,musela to být pěkná rána a musel o tom vědět,takže je to křivák,když ti to neřekl.Takž nechat to být,nebo pořádně spravit,uvidíš,jak se ti na to bude hrát a jak moc to bude oblíbený nástroj,já bych to musel mít pěkně spravený,třeba.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

lathur

Příspěvek od lathur »

ajdam píše: Jinak podle Papeže je to v pohodě, říká, že by to akorát zakápnul vteřiňákem, nějaký rozšiřování praskliny podle něj nehrozí.
Na vteřinový lepidlo se vyprdni, kdo to pak časem bude rozlepovat, máš doma lepidlo Herkules? Vem si vlhký hadřík, to lepidlo , nějakou svěrku a pár kousků filcu. Na tu díru to lepidlo nalej a prstem ho natlač vtíráním dovnitř, vlhkým hadříkem utři ulepený povrch a stáhni to přes filc svěrkama. Když nemáš filc, stačí smotek papíru, třeba časopis a na druhý den to můžeš povolit a hrát. Z lakem, nevím, co tam je, tak neporadím. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Vteřiňák se zásadně na kytary a jiné hezké či užitečné věci nepoužívá (i když, já ho spotřebuji asi za deset litrů ročně :) , ale na jiné věci). Je to neprofesionální a neřemeslnické. Lathur to řekl jasně. Jinak, pokud ti kytara zvukově vyhovuje, co řešit víc? Toto je pouze kosmetická vada .... a také vada, která bude snižovat budoucí prodejní cenu, to je zase jako jisté.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
nitram

Příspěvek od nitram »

ale ne, neprofesionalni to neni, kyanoakrylat je ve sve podstate tvrdy jednoslozkovy epoxyd polymerujici na zaklade vzdusne vlhkosti, ovsem k lepeni dreva jsou skutecne vhodnejsi metody lepeni - viz Lathur

jinac rozpustit se da vterinak v celku dobre nejakym tim ketonem, aceton, DMK, ..pripadne pak vskutku luxusne v DMF ale s tim pozor :!: ten totiz rozpusti luxusne skoro cokoliv :lol:

BTW - OT Martine, za deset litru, to ho snad pijes ne :?: jakou konkretni (drahou) znacku pouzivas ? ja lepim obycejnym lacinym "peckolepem/ridke" z PM, a naprosta spokojenost..
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Používám relativně levný SOUDAL kyanofix ve 20 ml lahvičkách, dobře se s tím balením dělá, a mimoto, je gelovitý, což přesně potřebuji.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
carver

Příspěvek od carver »

martina72 píše:Vteřiňák se zásadně na kytary a jiné hezké či užitečné věci nepoužívá (i když, já ho spotřebuji asi za deset litrů ročně :) , ale na jiné věci). Je to neprofesionální a neřemeslnické.
Kyanoakralát je u gitarárov druhé najpoužívanejšie lepidlo, hneď po Titebonde
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“