ARIA EXO

Precission, Jazz, Modern, ...
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

KIWI píše:No ta takhle se mi moc nelíbí, ale jde jen o subjetivní pocit z fotky ,hrát jsem ji neslyšel! Samozřejmě zkusit v obchodě. A tne popis je dost zvláštní - má 4 poťáky tam josu vypsaný jen tři a z toho stejně nechápu co si mám vysvětlit pod "bass" :roll:
na tyhle strance jsou casto i chyby,
vzdit jsem lide :P
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Tak tu mam jeden problémek s touhle mojí basou. Když třeba stáhnu volume uplně na nulu, tak mi v ní jakoby loupne. Prostě to pošle "ránu" do zesíku, boxu, nebo případně do PAčka. Zní to jako když vytáhnete nebo zandáte kabel do basy a nemáte zesík zamutovanej nebo stáhlej (určitě to znáte) Podobný loupání to udělá, třeba i když jen zahejbu jackem v base. Dělá to ale jen mezi hraním, při hraní ne. Tak 2-3x za koncert. Bavil jsem se o tom s kámošem a prej je to tou aktivku, jak posílá signál do zesíku.
Dá se to nějak vyřešit? Nebo to dělá ta nepříliš kvalitní aktivka?
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mně to dělá Balance když rychle přepnu (přetočím) z jednoho snímače na druhej...ale nevím čím to je, takovej technik nejsem bohužel...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Mě to právě dělá, když hodně rychle stáhnu volume a pak občas to s tim kablem. Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, ale na posledním hraní jsem byl píchlej z basy nejdřív do DIboxu a pak až do zesíku (zesík teda strašnej, ale tim by to bejt nemělo) a zvukař mi to přišel říct, že mu to háže šlupky do toho PAčka. Tak jsem mu řekl, že se mi to občas stává a neřešil sem to. Ale podle toho jak byl vyjukanej, sem to začal pak řešit.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“