Hlava nebo kombo s budgetem 10 000kč

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Co si mám vybrat?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Annyj

Re: Hlava nebo kombo s budgetem 10 000kč

Příspěvek od Annyj »

Nero píše:
Tube Guru píše:Zdravím muzikanti a muzikantky, přikláním se k Sajmonovi a za mě taky IMG Stage Line. Důvody vypisovat nebudu, ale je jich dost :) .
Souhlas i za mě :) Aby se těch "přesvědčivých argumentů" našlo více :mrgreen:
Paráda :D Takže shrnuto podtrženo, Lanýžem se nic nezkazí, mmjuzovo dílo je vyrobené s láskou a IMG je prostě dokonalý. Začínám mít pocit, že to bude tak trochu Sofiina volba .-)
José

Příspěvek od José »

Spíš s tím vcelku nemůžeš šáhnout vedle, jen u toho mmjuze máš vcelku důležitou volbu a proměnnou: box!
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Vybrat úplně zle asi fakt nepůjde. :) Zbývá jen vyzkoušet vše a nechat uši rozhodnout.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
José

Příspěvek od José »

Zas není možnost to postavit vedle sebe a tomu boxu co je u toho mmjůzíka, bych moc nedával..
Annyj

Příspěvek od Annyj »

José píše:Zas není možnost to postavit vedle sebe a tomu boxu co je u toho mmjůzíka, bych moc nedával..
Co myslíš, že by bylo k tomu mjuzovi odpovídající?
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

José píše:Zas není možnost to postavit vedle sebe a tomu boxu co je u toho mmjůzíka, bych moc nedával..
Možná by se zalíbil při zkoušce i tak třeba. :) A vedle sebe ty zbylé dva nepostaví, ale pokud je vyzkouší během krátké doby, tak by mohla zjistit, co z toho jí sedlo víc.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
José

Příspěvek od José »

Annyj píše:
Co myslíš, že by bylo k tomu mjuzovi odpovídající?
Napiš rovnou SZ mmjuzovy, ne? Já marshalloidní zvuk nemusím tak ti asi úplně dobře neporadím. A třeba má i něco dom, co by tomu sedlo, jak zadel na hrnec.( Jinak velmi hrubý nástřel: větší 2*12 repra std. Celestion G12H-75 . Ale to pšt před mmjuzem, nemá celestiony rád.)
torchie!

Příspěvek od torchie! »

45W už je ale docela dost nahlas, kam přesně ten apec potřebuješ? Na domácí hraní bych si s tím netroufl.
Moje poklady:
Vintage VS6
Blackstar HT1
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Tak ona všechna ta komba tady doporučovaná jsou docela silná.
Annyj

Příspěvek od Annyj »

torchie! píše:45W už je ale docela dost nahlas, kam přesně ten apec potřebuješ? Na domácí hraní bych si s tím netroufl.
Sajmon píše:Tak ona všechna ta komba tady doporučovaná jsou docela silná.
Mám takovou vlastní zkušebničku ve svém 16m2 pokoji, kde kytary zabírají víc místa než nábytek :-) Domácnost je zvyklá, takže si to můžu solit jak chci, jít do něčeho slabšího se mi nechce, s těmi 30W se dá něco uhrát...
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Domácnost by koukala, jakej řev dokáže vydat i 5W lampa. :)

Ale je to samozřejmě na tobě. 30W už něco uhraje, ale kdybys přenášela ta komba na zkušebnu, kde je budeš potřebovat, tak se docela prohneš.
Annyj

Příspěvek od Annyj »

Sajmon píše:Domácnost by koukala, jakej řev dokáže vydat i 5W lampa. :)

Ale je to samozřejmě na tobě. 30W už něco uhraje, ale kdybys přenášela ta komba na zkušebnu, kde je budeš potřebovat, tak se docela prohneš.
To by potom skončilo jako trvalé zkušebnové řešení:-) Začínám vymýšlet tu hlavu od mmjuze, vidina dospělého aparátu mě docela baví...
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Tak směle do toho! :)
Annyj

Příspěvek od Annyj »

Sajmon píše:Tak směle do toho! :)
Dík, jak něco dám dohromady, určitě poreferuju 8)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ještě se ale informuj, jak moc na hardrock-metal ten aparát je. :) Že je to něco jako Marshall vůbec nic neznamená.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

No, to bych se při Mmjuzových komentářích k metalu tady na fóru radši taky zeptal. Podle mě to bude nejspíš něco jako JTM45, což by mělo kreslit ještě míň než plexina, a to ještě s volume vytočeným doprava. Mám 5W kopii plexiny, a ta uhraje zkoušku s bicími (ale v malinkaté zkušebničce, 10 m2). O čistém zvuku samozřejmě nemůže být řeči, ale (pro někoho) bohužel ani o dostatečně metalově zkresleném ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja bych se na metal s plexinou netrapil a rovnou vzal treba to LC30 + casem zainvestoval do lepsiho repra - imho udela lepsi sluzbu a jednodusseji.

jinak samozrejme i na JTMko by to s vhodnou kytarou a krabickama slo hrat, ale proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite ze ;)
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Mam vetsiho bratricka - LC50 a zatim (3 mesice, nekolik koncertu a spousta zkousek) velka spokojenost. Akorat to repro jsem vymenil pomerne rychle, ne ze by puvodni bylo nepouzitelne, ale kdyz mi doma lezel jeden volny oblibenec Classic Lead.... :wink:
Hraju výhradně na šrot.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“