banana bonus píše:Už asi měsíc na nich ulítávám a učím se jejich riffy je to mazec.
BTW: humusi co posloucháš za kapely? To by mě zajímalo, soudě podle tvého nicku..
KIWI píše:BTW - začátek písničky Underclass Hero se podobá začátku písničky naší kapely - jenže ta naše písnička byla dřív
underclass hero je tak trochu predelana working class hero kterou hraje snad kazdy (v posledni dobe vydelavaji green day, kdysi Marylin Manson, Ozzy Ozbourne, a zda se me ze s tim zacal John Lennon)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
KIWI píše:BTW - začátek písničky Underclass Hero se podobá začátku písničky naší kapely - jenže ta naše písnička byla dřív
underclass hero je tak trochu predelana working class hero kterou hraje snad kazdy (v posledni dobe vydelavaji green day, kdysi Marylin Manson, Ozzy Ozbourne, a zda se me ze s tim zacal John Lennon)
Sum 41 je jedna z kapel , který si občas poslechnu. Ještě než jsem začal poslouchat metal, jsem poslouchal punk rock a Sum 41 patřili k mým nejoblíbenějším spolu s Blink 182 a Alien Ant Farm. Tedka je už tolik neposlouchám, ale pustím si je a mám je hodně rád. I když sjem tedka náhodou viděl nakej klip v tv a zdá se mi, že dost poměkli. Ale já je mám rád a s radostí je poslouchám, dost mě i překvapili naky sola.
sorry tak to jsem se spletl ale vim ze SUM 41 maj pisen ktera je working class hero velice podobna, a myslel sem ze je ot tadle
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
proč hned tvrdíš že uplná s****a?? a ještě zpět k humusovi... beru že nenávidíš green day.. billie joe má podle mě "sladkej" hlas i podle mě.. prostě ne nijak extra chraplák nebo ječák.. ae deryck? fakt si poslechni 3. nebo 4. album (viz. muj minulý přispevek)
kECuP píše:proč hned tvrdíš že uplná s****a?? a ještě zpět k humusovi... beru že nenávidíš green day.. billie joe má podle mě "sladkej" hlas i podle mě.. prostě ne nijak extra chraplák nebo ječák.. ae deryck? fakt si poslechni 3. nebo 4. album (viz. muj minulý přispevek)
Popin je beztak taky humus s novou registrací...
P.S.: Mám rád hlavně kapely který jsou v něčem dobrý, hlavně hudebně.
Vyjímkou jsou ti GD, kteří nejsou umělecky nevýš, ale holt mají ty písničky dobrý a byla to první kapela kterou jsem začal poslouchat a mám k nim trochu srdcovej vztah...
Naposledy upravil(a) KIWI dne 9.09.2007 15:50, celkem upraveno 1 x.
Popin píše:kiwi:nelíbí se mi tyhle kapely,pro mě vopravdovej punk je 77 ale najdou se i kapely ze současnosti co sou dobrí třeba casualties,nirvana
NO jo ale já myslím že oni se neprzentují jako punková kapela. Každý CD mají torchu jiný, třeba když šli na Chucka č¨říkali ymslím že hcou dělat metal a melodickej rock neb otak nějak...každý to CD je torchu do jinčýho stylu řekl bych...
jo a humus z novou registraci nejsem ačkoliv biseto mohlo zdát,jenom asi máme podobnej hudební vkus ale to tady má na foru hodně lidí jak sem tak koukal
Popin píše:jo a humus z novou registraci nejsem ačkoliv biseto mohlo zdát,jenom asi máme podobnej hudební vkus ale to tady má na foru hodně lidí jak sem tak koukal
KIWI píše:On neztak slyšel jednu písničk uod nich a to Pieces...
nechces si nechat tady ty kecy? vis o tom naprosty h***o, co znam nebo ne...
bez si poslouchat svych 20 super kapel ktery ti s***u z mtv a podobnejch hoven....
s**e me, kdyz me furt takhle soudi clovek, kterej ocividne nezna nic jinyho nez tyhle super libivy/i kapely. zkus trochu nejakou alternativu, neco z undergroundu. najdes tam mnohem vetsi pecky nez tyhle vsemi zboznovani a milovany kapely...
Z prvé bůbec jem neřekl že je miluju, mám od nich rád pár písniček - hlavně kvůli tomu že jsou to sakra dobří kytaristi.
A to jsi napsal at jdu poslochat svých dvacet skvělých kapel sedí přesně na tebe....sorry.
Naštvalo by mě že někdo napíše že je to s****a a nenapíše důvod u každé kaeply u té kterou nemám rád taky...
Poslouchám hlavně kapely který jsou v něčem dobrý, hudebně a taky se mi líbí jejich ppísničky a jemi jedno jestli je chrlí MTV nebo je to Undergground nebo cokoli jinýho.
Výjimka josu GD, kteří teda nejsou kdvíjací kytaristi ani nic jinýho, ale líbí se mi jejich písničky a byla to první kapela kterou jsem začal posloucht a proto jsou moje taková srdcovka...
Trošku se do tebe navážím, protože mám pocit, že ty kapely odmítáš právě z toho důvodu že jsou i na MTV a nejsou nějaký neznámý...možná je to jen pocit, ale kdyby to bylap ravda tak podle mě není správné....
humus píše:
s**e me, kdyz me furt takhle soudi clovek, kterej ocividne nezna nic jinyho nez tyhle super libivy/i kapely. zkus trochu nejakou alternativu, neco z undergroundu. najdes tam mnohem vetsi pecky nez tyhle vsemi zboznovani a milovany kapely...
Humus: ty asi nechapes, ze ať Sum 41 nebo Green day na tom byli stejne jako ty skupiny co poslouchas, taky byli neznami, ale holt byli tak dobry, ze se dostali az tam, kde jsou ted, a to ty tvy skupiny asi postradaj( bejt tak dobry)
To bych se skoro vsadil, ze kdyby nebyli znami, tak jsou to tvoje oblibeny skupiny.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube