Koupě kytary a aparátu

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

40 watů v lmpě máš jak 100 v trandáku , podle mě to bezproblémů utáhne
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
humus

Příspěvek od humus »

Greeg píše:40 watů v lmpě máš jak 100 v trandáku , podle mě to bezproblémů utáhne
ne li vic jeste.. je to takova horni hranice u lampy do zkusebny, pokud nechces aby vsichni slyseli jen a jen tebe :)
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

byla ta 40w lampa???? pokud jo tak se to vyrovna nejakemu peknemu trandaku, hodne silnemu trandaku. byt tebou bych bral tu 40 marshala
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

40W celolampy je nekde uplne jinde, nez 40W tranzistor... Myslim, ze Vetsina 100W tranzistoru nebude o moc vepredu pred tou 40kou :wink:

EDIT: kruci, nevsiml jsem si tech reakci na druhe strance :D no aspon to ma posichrovany
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

hele já nevim ale toho marshalla bych nebral....někdo tu psal o valvestateovi..a i když je to jen pololampa tak ta mi zněla o dost líp než to dsl celolampový (hrál sem přesně na to dsl 40w)...a čtyrycetiwattovej starej valvestate se mi líbil mnohem víc...na hot rod od fenderu sem hrál na jednom koncertě ale neměl sem čas si s tim pohrát a hlavně sem si debil nechal stáhlou tonovou clonu na kejtře takže ani nevim jak zní:D:D:D a engl sem nehrál vubec ale mnohem víc bych to bral než to dsl...to zní jak tranzistor kerej akorát nešumí....bo já nevim jak bych to líp popsal..chyběla mi tam ta lampová šťavnatost...a to hraju na čínskýho valvekinga a ten mi toho nabízí mnohem víc....
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mozna jsi hral jenom na nejakej kousek, kterej mel stary "vycuchly" lampy... Prelampovani dokaze se zvukem taky udelat divy. No kazdopadne pri koupi takhle drahyho nastroje je jasny, ze si to clovek pujde vyzkouset do obchodu a bude mit v zaloze nejakou jinou moznost, kdyby se mu zvuk nelibil. Nakupovat naslepo je blbost ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

no bylo uplně nový...na kytary.cz sem na to zkoušel nějaký efekty co sem kupoval...a docela sem si s tim hrál a nic moc no...z aty prachy mi to příde slabý...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

no jo marshall ..... to je jako adidas platíš za značku :roll:
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“