5 str. baskytara
Pravidla fóra
Re: 5 str. baskytara
Ahoj. Poohlížím se po nějáké 5ti strunce a padal mi do oka Cort C5H. Myslíte ,že je to dobrá volba, nenašel jsem nic co by se mi tak zamlouvalo za ten peníz (6222,-). Máte nějáké zkušenosti s tímto typem ?
Update:
Našel jsem ještě 5tku Xpose http://www.tinyurl.cz/3zt ... neznámá značka & podezdřele levná ... asi to nebude dobrá koupě co ? Nebo už ste někdo běžel do music center a zkoušel

Update:
Našel jsem ještě 5tku Xpose http://www.tinyurl.cz/3zt ... neznámá značka & podezdřele levná ... asi to nebude dobrá koupě co ? Nebo už ste někdo běžel do music center a zkoušel
Naposledy upravil(a) Stoupa dne 2.08.2009 10:00, celkem upraveno 1 x.
Baskytara: Schecter Riot 5
Aparát: zesilovač Gallien Krueger 700RB-II + box Gallien Krueger NEO 410 + NEO 115
Efekty: Digitech bass synth, MarkBass Riverbero, EHX Black Finger,MXR M89,Boss bass chorus
Aparát: zesilovač Gallien Krueger 700RB-II + box Gallien Krueger NEO 410 + NEO 115
Efekty: Digitech bass synth, MarkBass Riverbero, EHX Black Finger,MXR M89,Boss bass chorus
Re: 5 str. baskytara
Kdybys zkusil hledat tak už jsem se tu o ní několikrát rozepisoval...Stoupa píše:Ahoj. Poohlížím se po nějáké 5ti strunce a padal mi do oka Cort C5H. Myslíte ,že je to dobrá volba, nenašel jsem nic co by se mi tak zamlouvalo za ten peníz (6222,-). Máte nějáké zkušenosti s tímto typem ?
post148887.html?hilit=%20cort%20C5H#p148887
post201041.html?hilit=cort%20C5H#p201041
...kurňa.. já jsem ji kupoval za 9,2k
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...