Ale taky to neplatí vždycky bohuželDemilich píše:Nové modely i starých komb přicházejí, a hrávají lépe. Alespoň mi to tak přijde.
Výběr ze dvou tranzistorových komb - Orange vs Marshall
Pravidla fóra
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr ze dvou tranzistorových komb - Orange vs Marshall
Tyvole trojku nekupuj, kup si to samé kombo z nové čtyřkové série. Zvuk podstatně lepší a méně chemický. Plus tam mají ladičku zabudovanou a tak. Zrovna Line6 jako udělali právě docela pokrok ve zvuku mi přijdeCrozet píše:Tak jsem byl dnes vyzkoušet http://komba.heureka.cz/line-6-spider-i ... tAode38ALA a na 30W kombo si myslím,že i do zkušebny hodně dobré.Měl jsem Volume jen napůl a zvuk byl luxusní.Zítra tam akorát zajdu se svou kytarou a doufám,že o moc velký rozdíl ode dneška tam nebude
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Demilich píše:Tyvole trojku nekupuj, kup si to samé kombo z nové čtyřkové série. Zvuk podstatně lepší a méně chemický. Plus tam mají ladičku zabudovanou a tak. Zrovna Line6 jako udělali právě docela pokrok ve zvuku mi přijdeCrozet píše:Tak jsem byl dnes vyzkoušet http://komba.heureka.cz/line-6-spider-i ... tAode38ALA a na 30W kombo si myslím,že i do zkušebny hodně dobré.Měl jsem Volume jen napůl a zvuk byl luxusní.Zítra tam akorát zajdu se svou kytarou a doufám,že o moc velký rozdíl ode dneška tam nebudeTy trojky zněly nanic, ale čtyřková řada, to už mé ucho snese.
Sry,odkaz byl asi na trojku ale doma už mi pěkně sedí na zemi "4"
Na www.gear4music.cz jsem našel kombo Marshall MG15CFX Carbon Fibre, které chci na domácí blbnutí.
Cena je až podezřele nízká (2888,-Kč). Nemají tam ani kontaktní adresu, pouze e-mail do Velké Británie. Máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem? Bojím se, abych nenaletěl.
Díky.
Martin
Cena je až podezřele nízká (2888,-Kč). Nemají tam ani kontaktní adresu, pouze e-mail do Velké Británie. Máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem? Bojím se, abych nenaletěl.
Díky.
Martin
Teda pardon, ale fakt chceš Marshall MG15? Z žádného co jsem potkal (měli jsme na zkušebně dva, teda ne carbon fibre) nelezlo nicmoc (spíš vůbec nic) použitelného.. Udělal bych si výlet na nějakou prodejnu a pár těhle prcků fakt zkusil..
MG15 jak MG15, proč ne, nadoma. Ale otázkou je spíš, proč takovou věc vůbec kupovat takhle naslepo? Jak říká José = zajdi kamkoli do hudebnin, tam si malé tranďáky zkus a jednoho si kup. Ano, pravděpodobně dnes již najdeš lépe hrající kombítko, než MG15, a taky ho budou mít fyzicky a hned si ho odneseš bez jakéhokoli risku.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem