Digitech Trio/Trio+ Band Creator
Pravidla fóra
Re: Digitech Trio Band Creator
Taky se těším, ale raději si počkám až to někdo pořádně otestuje a pak si ho po čase možná koupím na bazaru. V tomhle jsem trochu nedůvěřivý
.
Skoro bych hádal, že tenhle kousek se na bazaru objeví až tak v roce 2017... po představení nového 12-členného bandu v jediném pedálu (včetně houslí a hráče na vozembouch)Bejk píše:Taky se těším, ale raději si počkám až to někdo pořádně otestuje a pak si ho po čase možná koupím na bazaru. V tomhle jsem trochu nedůvěřivý.
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
https://soundcloud.com/darwan23
Bejk: trochu se obávám, že tohohle kousku na bazarech moc nebude. Každopádně budu v březnu projíždět eshopy jak ostříž, protože mám vzhledem k dosavadnímu zájmu a pozitivnímu ohlasu na NAMM pocit, že nebudou stíhat dodávat.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Jasně, to chápu
. Myslel jsem to tak, že to sice vypadá zatím skvěle, ale že si počkám na více informací od uživatelů, až bude na trhu. Když to bude vážně bomba, tak klidně půjdu do nového. U nás na bazaru jich třeba tolik nebude, ale pak je možnost třeba eBay- po nějakém čase. Zatím nemám potřebu netrpělivě hledat, kde bych ho mohl objednat a z jaké části Země si ho nechat přivézt jen abych ho už měl doma
. Uvidím, jak se osvědčí v praxi a jak bude dostupný.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Tak to asi změním názor
. Uvidíme kolik si přirazí u nás (pokud se to sem vůbec dostane) nebo u Thomana.
Další poznatky z tohohle videa a něco i z toho minulého:
1) linka basy není konstantní, ale mění se přirozeně s tempem, tj. pokud něco zaznamenáte a při přehrávání to zpomalíte, bude tam tónů/harmonie více, pokud zrychlíte, tak méně. Takže žádná tupá samohrajka.
2) na videu (5:00) se přepne na Jazz a při přehrávání se mu automaticky střídají 2 patterny bicích, tj. nejsou to čtyři/osm taktů furt dokola, hezké.
3) když se během přehrávání přepnete footswitchem na další (už nahraný) part, tak se nejdřív dokončí právě přehrávaná smyčka, tj. není třeba se trefit přesně na hranu.
4) v závěru tvrdí, že pokud má Trio připojen jen Guitar OUT, tak jsou tomu bicí a basa přizpůsobeny a i v kytarovém kombu (samozřejmě na čistý kanál) to bude znít dobře. Uvidíme, já naštěstí tenhle problém nemám, ale rád nasimuluju
1) linka basy není konstantní, ale mění se přirozeně s tempem, tj. pokud něco zaznamenáte a při přehrávání to zpomalíte, bude tam tónů/harmonie více, pokud zrychlíte, tak méně. Takže žádná tupá samohrajka.
2) na videu (5:00) se přepne na Jazz a při přehrávání se mu automaticky střídají 2 patterny bicích, tj. nejsou to čtyři/osm taktů furt dokola, hezké.
3) když se během přehrávání přepnete footswitchem na další (už nahraný) part, tak se nejdřív dokončí právě přehrávaná smyčka, tj. není třeba se trefit přesně na hranu.
4) v závěru tvrdí, že pokud má Trio připojen jen Guitar OUT, tak jsou tomu bicí a basa přizpůsobeny a i v kytarovém kombu (samozřejmě na čistý kanál) to bude znít dobře. Uvidíme, já naštěstí tenhle problém nemám, ale rád nasimuluju
a folkáči už nemusí shánět kapelu 
Myslenka je to dobra, vysledek uz je slabsi (podle prezentovanych videi), vseobecne nadseni zatim nesdilim, je to jenom takova trosku slozitejsi hračka.
Myslenka je to dobra, vysledek uz je slabsi (podle prezentovanych videi), vseobecne nadseni zatim nesdilim, je to jenom takova trosku slozitejsi hračka.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Jako složitější hračku to podle mě i Digitech zamýšlel, není to krabka primárně určená na pódium, ale na blbnutí/cvičení doma. Můžeš to "výsledek už je slabší" trochu rozepsat? Zrovna tvůj názor jakožto aktivního muzikanta by mě docela zajímal.
Sam sis odpovedel, hracka na doma, tam asi OK.
Komentuju podle sebe, me by to nestacilo asi ani na doma (ten ropovod znel chvilema divne, asi jak kdyz nestiha harmonizer), kdyz si chci jenom zadrnkat, tak si pustim nejakou pisnicku a mastim s tim, kdyz chci skladat, tak si to delam cele podle sebe vcetne doprovodu.
Ale dokazu si to v pohode predstavit treba na holírny, najednou 3x nižší náklady = WIN, protoze tam nejaka kvalita neni vubec dulezita.
Komentuju podle sebe, me by to nestacilo asi ani na doma (ten ropovod znel chvilema divne, asi jak kdyz nestiha harmonizer), kdyz si chci jenom zadrnkat, tak si pustim nejakou pisnicku a mastim s tim, kdyz chci skladat, tak si to delam cele podle sebe vcetne doprovodu.
Ale dokazu si to v pohode predstavit treba na holírny, najednou 3x nižší náklady = WIN, protoze tam nejaka kvalita neni vubec dulezita.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Myslím,že pokud to nikdo nevyzkouší načisto např. doma,nebo jinde to je jedno,tak bych to tak tvrdě nekritizoval.Pro mnohé to určitě bude příjemná a zajímavá pomůcka.
Tady to někdo tvrdě kritizuje? Pouze se vychází z toho, co je vidět a slyšet z dostupných videí
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nějak se Tě to dotklo?
Ač jsem pouhý zakladatel vlákna a ne moderátor, tak bych byl moc rád, kdyby se to tady nezvrhlo ve slovíčkaření a udrželo si to nějakou štábní kulturu, ve které se zájemce o tenhle efekt něco dozví a nebude muset co chvíli přeskakovat příspěvky, které mají pro nezúčastněné nulovou informační hodnotu, děkuji. 
Naprosto souhlasím, nehledě na to, že je to uvedeno i v kodexu a proto bychom to ani neměli připomínatfilo01 píše:Ač jsem pouhý zakladatel vlákna a ne moderátor, tak bych byl moc rád, kdyby se to tady nezvrhlo ve slovíčkaření a udrželo si to nějakou štábní kulturu, ve které se zájemce o tenhle efekt něco dozví a nebude muset co chvíli přeskakovat příspěvky, které mají pro nezúčastněné nulovou informační hodnotu, děkuji.
Tak jsem našel na Gear4Music.com,že k dodání budou mít okolo 11.3.
http://www.gear4music.cz/cs/Digitech
http://www.gear4music.cz/cs/Digitech
Takovou cenu jsem nečekal ani v nejčernějším snu:
http://www.thomann.de/cz/digitech_trio_ ... fa8164de23
http://www.thomann.de/cz/digitech_trio_ ... fa8164de23
Tak to je docela drahá hračka.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
To už se to vyplatí z tý ameriky i s daní a clem, ne?
No na to jem ještě nekoukal,ale doufám že to Němci přepískly a tady to bude míň