Kombo do 2500

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Joey píše:
KIWI píše:
petrpeter píše:Me se dost zamlouvalo tohle od KUSTOMu

http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... Kustom:1:0

Ten 12" reprak udela svy a vubec se neboj ze to ma malo wattu....
S 15W kombem, ale 8" reprakem nemas proti tomuhle sanci.. :)
A hlavne s tim 12" repro to ma ten spravyn zvuk jako "dospely" kombo... proste od basu az nahoru, tak jak ma byt...
Sakra to vypadá dobře :)
Ale 12kg je 12kg :D sice se to rychle pronese ale co už :wink: .
Nevím..ale osobně si nemyslím že 12kg je mega moc..navíc kam bys to chtěl nosit? Když obča ke kamošovi si jamovat ta ktě neubyde ne?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Jediný "kamoš" co tu hraje je brácha a ten začíná na basu. Takže to nosit fakt nikam moc nebudu 8) a když už tak sem přece chlop ni? :D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Joey píše:Jediný "kamoš" co tu hraje je brácha a ten začíná na basu. Takže to nosit fakt nikam moc nebudu 8) a když už tak sem přece chlop ni? :D
Ty jsi první řekl že se to pronese :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

KIWI píše:
Joey píše:Jediný "kamoš" co tu hraje je brácha a ten začíná na basu. Takže to nosit fakt nikam moc nebudu 8) a když už tak sem přece chlop ni? :D
Ty jsi první řekl že se to pronese :-)
...kdybych už s tím někam šel... :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Smrťokvítek píše:Já myslím, že dá. Jestli víš něco o tom jak vypadají frekvenční charakteristiky korekcí tak si to asi dokážeš představit trochu líp. Tím přepínačem prostě přepneš aby ti tam šlo víc středů. Nenastavuješ to plynule ale máš tam 2 základní stavy, které můžeš doupravit pomocí výšek a basů.
Některý komba mají jenom jeden čudlík tone a taky to jde :lol:.
AHoj pane, hele jak je na tom tenhle Kustom na zkreslení? Vybírám dárek pro začínajícího budoucího Hedrixe :) A jde mi o to, zda je to spíš crunch, nebo spíš pila a nebo je rozsah na oboje?

A ještě to Petr, 10W s 12" reprem? Není to zbytečné?
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Isachs píše:
Smrťokvítek píše:Já myslím, že dá. Jestli víš něco o tom jak vypadají frekvenční charakteristiky korekcí tak si to asi dokážeš představit trochu líp. Tím přepínačem prostě přepneš aby ti tam šlo víc středů. Nenastavuješ to plynule ale máš tam 2 základní stavy, které můžeš doupravit pomocí výšek a basů.
Některý komba mají jenom jeden čudlík tone a taky to jde :lol:.
AHoj pane, hele jak je na tom tenhle Kustom na zkreslení? Vybírám dárek pro začínajícího budoucího Hedrixe :) A jde mi o to, zda je to spíš crunch, nebo spíš pila a nebo je rozsah na oboje?

A ještě to Petr, 10W s 12" reprem? Není to zbytečné?
prave ze ta 10W(RMS) verze s 12" hraje krasne plne od basu - jako dospely kombo... a nejako chrchlak s 8" repro... Co se tyce zkresleni, tak me prave osobne dost prekvapil honde velky rozsah pouslouchatelnyho gainu od crunche az po pilu..... coz v kombinaci s hodne ucinnymi korekcemi nabizi spoustu zvukovych variant jen na ctyrech knoflicich :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Joey píše:
Greeg píše:proč si nekoupíš fender frontman ?
http://eshop.kytary.cz/fender-frontman- ... 92:0:0:1:0
Bo se mi nelíbí...důvod jak noha ale co už...jaké máte zkušenosti s výše uvedenýma kombama?
Jenze ten frontman bude znit daleko lip nez kustom,laney a crate....Na vzhled se vykasli :)
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

nozaki píše:
Joey píše:
Greeg píše:proč si nekoupíš fender frontman ?
http://eshop.kytary.cz/fender-frontman- ... 92:0:0:1:0
Bo se mi nelíbí...důvod jak noha ale co už...jaké máte zkušenosti s výše uvedenýma kombama?
Jenze ten frontman bude znit daleko lip nez kustom,laney a crate....Na vzhled se vykasli :)
děkuji nechci :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
mathas

Příspěvek od mathas »

děkuji nechci Wink
Nezda se ti to trochu dětinský? Prober se
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

mathas píše:
děkuji nechci Wink
Nezda se ti to trochu dětinský? Prober se
Prostě sem si kombo vybral. Co na tom??? :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
impact

Příspěvek od impact »

Orange Crush Micro Amp... necelých 1300,- Kč, dva kanále... ale jen 3W výkon, takže na doma na cvičení.

demo:
http://www.youtube.com/watch?v=GIfOSAil5Bsw
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“