LP custom.. ten můj...

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

zkus něco alespoň nadhodit :)
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

SZ :)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Alexi_Laiho píše:je to smutnej pocit , jako kdybych se měl rozejít s holkou kterou bych miloval ale skákala mi na zádech tak bych se jí musel zbavit.. nebo nevim k čemu to přirovnat:D ..
jen mě každej odrazuje s tim lakem že ho oprejskam ,ale nechovam se kytaře jak prase, tak doufam že bude ok
Zohle uplně chápu, ale určitě si najdeš novou lásku... Asi to zezačátku nebude jako s tou první, ale časem si zvykneš... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

petrpeter píše:
Dark Axel píše:jsi si tou 321 jistý: já vím, že to bude lepší, ale přecejen taky nebude nejlehčí
vaha 321 je polovocini proti LP (do 3,5kg - tolik vazil balik s RG321)
uf, jak jsem ji viděl naživo, nezdálo se mi, že by byla tak tenká :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Alexi_Laiho

tak po děbatě v hudebninách (huml) mam objednanou http://www.musiccenter.cz/Ibanez-RGR321 ... erie:22582 + ty livewire a mělo ty snad bejt i vyřešený to tema co sme si psali s peterpetr, ne :P

petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Dark Axel píše:
petrpeter píše:
Dark Axel píše:jsi si tou 321 jistý: já vím, že to bude lepší, ale přecejen taky nebude nejlehčí
vaha 321 je polovocini proti LP (do 3,5kg - tolik vazil balik s RG321)
uf, jak jsem ji viděl naživo, nezdálo se mi, že by byla tak tenká :D
Opravdu je... lehkemu mahagonu se rika lehky proto, ze je LEHKY :lol:
Takze i ta na prvni pohled masivni, pomerne velka a objemna RG321 MH je opravdu pod 3,5kg, mam to tady jeste na podacim listku z posty kdyz jsem tu jednu prodaval... Staci v obchode vzit do ruky tuhle a nejakou jinou... hned to citite v rukou, rozdil vahy....
Zadna kytara mi nesedela na tele ve stoje tak dobre jako tahle... Na pas jsem si pripnul Korg Pandoru, sluchatka do usi a "tancoval" jsme s ni po pokoji :lol:
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Alexi_Laiho píše:tak po děbatě v hudebninách (huml) mam objednanou http://www.musiccenter.cz/Ibanez-RGR321 ... erie:22582 + ty livewire a mělo ty snad bejt i vyřešený to tema co sme si psali s peterpetr, ne :P
No ale ta uz nebude tak lehka.... :? A prichazis o krasny sustain mahagonu.... :)

Ale tak pokud ti jde o poradny "metal" narez, a netaaaaaahnes zadny sola co kytara dovoli (sustain), tak je to vyreseny... :wink:
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Alexi_Laiho

petrpeter píše:
Alexi_Laiho píše:tak po děbatě v hudebninách (huml) mam objednanou http://www.musiccenter.cz/Ibanez-RGR321 ... erie:22582 + ty livewire a mělo ty snad bejt i vyřešený to tema co sme si psali s peterpetr, ne :P
No ale ta uz nebude tak lehka.... :? A prichazis o krasny sustain mahagonu.... :)

Ale tak pokud ti jde o poradny "metal" narez, a netaaaaaahnes zadny sola co kytara dovoli (sustain), tak je to vyreseny... :wink:
měl sem tam jednu v ruce co byla ze stejnýho dřeva a řikal že rozdíl je cca floyd a byla ok , tak doufam.. :). na sola... ehm , nevim jestli na to mam ruce :D

Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“