Zoufalé pokusy o reaktivaci Cubase LE 9.5
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zoufalé pokusy o reaktivaci Cubase LE 9.5
Ok, dík za info. Dva Cubasy mít nechci. Mám ještě Ardour a na mobilu Audio Evolution a všeho moc škodí.
Umí to tedy aspoň už multitimbral VSTi? LE5 neuměla.
Umí to tedy aspoň už multitimbral VSTi? LE5 neuměla.
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
To bohužel nevím a ani nevyzkouším.
Protože instalačka pro verze LE/AI/Elements je společná a díky mé licenci se mi spustí Elements. Tak snad se někdo ozve kdo má přímo verzi LE.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dle manuálu neumí, nemá VST Instruments nabídku, pouze Instrument Track. Přesněji - musel bys mít několik Instrument Tracks a do každé naládovat ten VST nástroj (což ti zatíží systém).
P.
P.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak jsem to dělal v LE5. Naštěstí šlo vždy jen o pár smyčců nebo něco podobného, celý symfonický orchestr ne, takže to bylo v poho.
Asi zůstanu u LE5, abych nemusel shánět nové 64bit alternativy mých oblíbených VSTček.
Asi zůstanu u LE5, abych nemusel shánět nové 64bit alternativy mých oblíbených VSTček.
jakákoli změna je vždy k horšímu!
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neztrestal. A kupodivu mi instalace a reaktivace LE5 trvala oproti instalaci na starém kompu o pár dní méně
-
WilliamDehner
Problem s eLicenser pro Cubase LE 9.5
Ahoj... Mám problém s eLicenser… Při aktivaci kódu mi napíše, že nejsem připojenej k internetu... Zkoušel jsem vyřešit problém třeba reinstalací, ale nic.. Prosim o rady
Kdyžtak mam Windows 10 kdyby to mělo souvislost
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Hele, blbej dotaz, ale jsi pripojen k internetu?
Hodně budem někde...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No když sem napsal ten dotaz....
ale to mohl vlastně i z mobilu.....konec vtipu.
P.
P.
William: To Znám. Instaloval jsem LE4 na W7 a WXP. Má to několik kroků a není to na první dobrou. Chce to trpělivost a koumáka. Ale nakonec se to nějak podařilo. Takže jsem ti neporadil, aspoň účast. LE4 mě zklamalo a vrátil jsem se ke starým verzím. Snad budeš spokojenej ...
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
No ja začínam byť presvedčený o tom, že borci zo Steinbergu to proste celkovo po technickej stránke prestávajú zvládať... Som len rád, že som im ešte nedal peniaze za full verziu, keď vidím, za aké nepodarky chcú tie tučné sumy. Sa chlapci mali na vianočnom večierku spolu všetci nad tým zamyslieť a do nového roka trochu pozmeniť prístup k zákazníkom, nech si Cubase môžu znova začať trochu vážiť.
Používám Cubase už zhruba 5 - 7 let? Stejné problémy třeba při přeinstalaci PC, také při přechodu na Windosws 10 a občas při jejich nějaké větší aktualizaci - hláška, že nemám oprávnění používat Cubase atd.
Poprve zoufalství, různé pokusy a pomohl až nápad odinstalovat starou verzi eLicenser, stažení nové verze a následně načtení všech programů od Steinberga proběhlo už bez problémů a bez potřeby reaktivace.
Poprve zoufalství, různé pokusy a pomohl až nápad odinstalovat starou verzi eLicenser, stažení nové verze a následně načtení všech programů od Steinberga proběhlo už bez problémů a bez potřeby reaktivace.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm....a nepíše se náhodou všude, že se má pracovat jen s aktuální verzí eLC? 
P.
P.