Nějak to budu muset rozseknout. Co jsem možná nenapsal, tak to mám na domácí hraní a nahrávání - máme výročí kapely 10 let nehraní, tak jsme si říkali, že bychom k výročí mohli něco nahrát. Na živé hraní nemám čas ani náladu. Takže s ní budu převážně sedět. Nemám v plánu podlazovat - proto pořizuju 7 (8) čku. Kufr v ceně se hodí, manželka ho doma ocení, já asi nikoliv.
Cort se mi líbí jako kytara, je nová, možnost úpravy zvuku mi asi nevadí, vždy mám vše na max a hi-gain. Má multi scale, což mi přijde jako zajímavá věc pro krátkoprsté lidi
Schecter Hellraiser C7 se mi moc nelíbí, holt není nejmladší a bude pošahaný někým jiným. Ale je to sázka na jistotu a asi tam není moc o čem se bavit, je lety odzkoušená.
Někdo tu zmiňoval, že má krátké prsty a 7 by nekupoval, a tuhle jsem narazil na video Ishahna, který má tak od pohledu podobně krátké prsty jak já a hraje na 8mičku. Jen pro zajímavost se koukněte kde má palec levé ruky když hraje na horní struny a jak má vykoubenou ruku, to je radost, ale jde to
https://www.youtube.com/watch?v=uVHo1BU ... po&index=1