ja používam PC hlavne na nahrávanie, Presonus Sudio Live 16.02 Firewire a BOSS BR 800. Potom net a filmy. W 10 mi so Studio Live ide v pohode, Studio One 2 tiež, Br 800 je už iná káva. CD-ko desina nezoberie, nekompatibilný program, Wave Converter je nekompatibilný tiež. V praxi to konvertuje tak, že začne fakt svižne a potom sa sekne, počíta, v správcovi píše, že nereaguje, toto robí s kadejakým softom, načítava soft a píše, že nereaguje, po chvílke začne zas konvertovať a furt dokola. Na sedmičke som zapol Presonus a BR-ko potom PC a všetko šlapalo. V desine BR vobec nevidí, až, keď sa na BR spustí komunikácia, Backup, Converter. V 7 ho normálne videl, ako disk, v desine ho vidí, ako USB klúč, pritom ťahá okolo 330 kb/sec
Čo je nepochopitelné, je, že moje ovladače nepustí a jeho nefungujú. Sám si všeko ťahá.
BR-ko som riešil a jediné riešenie som našiel buď čakať pol dňa, kým nazálohuje-prekonvertuje 100 Mega, alebo, čítačka kariet, tú som kúpil a je to fakt fukot - rýchlovka.
pribudlo však vyťahovanie karty z BR-rka.
BR 800 je však stále v predaji, tak nechápem, kde je chyba, na nete to riešia tiež čítačkou kariet.
Inak pri WIN 10 mám dojem, že sa s manželkou v lese bavím o kúpelni a prídem domov a už mi vyskakujú reklamy na kúpelne, to je asi v spojení s Google
Čo ma na 10 šokovalo zatiaľ najviac je vyhladávanie, v 7 som dal hladať v Tento počítač, chvilku hladal a našiel aj podla približného názvu. 10 nenájde ani presný názov a tuším prečo, je to Soft, primárne určený na pripojenie k serverom, napr. funkcia ONE DRIVE. Microsoft chce mať všetky dáta uživateľov. Muziku, fotky, videá, komunikáciu atd. Minule mi sám vypísal, zistili sme, že, používate PC vtedy a vtedy, chcete zmeniť nastavenie toho a toho ?
Docela mimo je tiež to, že na 11 ročnom AMD s BIOS nabehne a ide rýchlejšie, ako 5 ročný INTEL s UEFI BOOT MANAGER, tomu fakt nechápem, veď chcú čisté inštalácie na nový HW. Ale mžno je to len moj dojem.
Ďalej nezmyselné otázky typu, chcete to vypnút, aby to zostalo zapnuté ? takých haluzí je tam teda kopec.
Pre mňa je W 10 nad mieru ochotná sestrička v špitali, kde som po autonehode a ja z nej dostanem infarkt a skončím na JISKE