ESP LTD nebo Cort?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Re: IBANEZ

Příspěvek od MrDuck »

Kirk píše:A ne treba Ibanez??

Ja jsem resil kytaru na tvrdsi hudbu pred rokem a lakalo me ESP-LTD (EC 50) a aji na Corty jsem se dival... Ted hraju na IBANEZ RG321, docela povedenej kus... nema chybu..., jen mozna neni moc univerzalni (zadnej popik z ni nedostanete :) )

V levnejsi (i drazsi samozrejme) kategorii kytar hard&heavy jsou Ibanezy rozhodne nametem k uvazovani.
Jj,mezi 2 ibanezkama sem uvažoval rok...RG370 a SA260...ale 321 by mě asi sedla pěkně...no,a skončil sem u yamahy :D prostě mi sedla nejlíp,a má dost dobrý snímače,neska sem to byl zkusit na lampě konečně...a paráda, pořád mi v tom zvuku něco chybí,ale u každý kytary co chytim do ruky...a nevim proč...asi to bude vyhžhavená lampa do vysokejch výkonů,eště sem neměl tu čest :P (neska sem to v krámě ňák nevědomky furt zesiloval,a na ňákejch 25% na kanálu a 50% celkový u ňáký 40W jcm-2000 už sem ňák řval prej :P) ...no ale kecal bych od tématu,prostě si je vyzkoušej na pořádnym zesáku a uvidiš :) Teda ta jcm-2000 zrovna nevim, moc mě nenadchla...ale stačí to na ozkoušení řek bych :)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“