DELAY
Pravidla fóra
Braniik nepise, ze sumi... Digitalni krabky nesumi [a ve vypnutym stavu ani analogy vetsinou ne]
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Sorry, nevyjadril som sa presne. Signal ovplyvnuje tak, ze zvyrazni vysky a potlacil stredy. Aspon cez moje kombo sa to tak prejavuje. V kazdom pripade nesumi, ani nezoslabuje signal.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
To prave neviem, ale pochybujem, lebo Boss predsa tiez nie je true bypass... Ale ja osobne v tom nevidim nejaku nevyhodu.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
mam ibanez de7 a muzu jedina doporucit, dela to krasnej zvuk a je to docela levny na delay ... navic tam ams prepinani delay/echo
hral sem jeste na boss a neni v tom zas takovej rozdil, spis ma ten boss naky funkce navic (smycku tusim) a je stereo, ale jinak se to asi nevyplati, pokad nehledas vylozene ty funkce. a mit stereo signal do mono boxu je pro me osobne fakt nedocenitelny
akorat na mym kombu homemade signal neovlivnuje, ale hral sem na crate glx 212 a chvilema mi to prislo trosku jiny, ale treba se mi to jenom zdalo ... nebo to bylo tim, ze sem to musel propojit dvema kabelama a ten druhej byl nakej srac
hral sem jeste na boss a neni v tom zas takovej rozdil, spis ma ten boss naky funkce navic (smycku tusim) a je stereo, ale jinak se to asi nevyplati, pokad nehledas vylozene ty funkce. a mit stereo signal do mono boxu je pro me osobne fakt nedocenitelny
akorat na mym kombu homemade signal neovlivnuje, ale hral sem na crate glx 212 a chvilema mi to prislo trosku jiny, ale treba se mi to jenom zdalo ... nebo to bylo tim, ze sem to musel propojit dvema kabelama a ten druhej byl nakej srac
Ono to v tvym pripade nemusi byt slyset, ale s jinym setupem to muze byt dost znatelny rozdil... Samozrejme je dulezity slovo MUZE, ale pokud clovek tech efektu hodla mit vic za sebou, tak se vsechny tyhle ovlivneni muzou secist a pak to bude bezpochyby k prdu... Kdybych o nejake krabce vede, ze ma true bypass, tak bych si za ni urcite byl ochoten priplatit [pokud by zvukove nezaostavala za jinyma neTB] - ale problem je, ze dnes uz je maloco TRUE bypass.Lase píše:Chtěl jsem tím právě naznačit, že neovlivňuje. No alespoň ten můj ne. Esli jo, tak je to možná měřitelný nějakým citlivým přístrojem, lidským uchem těžko (jasně že se tu určo najde nějakej rozumprd kterej bude tu nebo jinou značku samoúčelně schazovat).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Vsechny ty omezeni se scitaj upne na vsem:pocinaje spatne zapajenym konektorem pres srackovej kabel a pochopitelne kdyz se to potom zesili vznika tam spousta neharmonickej.
Delam v jedne firme,ktera mimo jine vyrabi spektralni analyzatory a kdyz si to do toho pustis je tam krasne videt vsechen ten bordel. Takze si dokazi predstavit ty krabicky za petikilo co to asi dokaze.
Delam v jedne firme,ktera mimo jine vyrabi spektralni analyzatory a kdyz si to do toho pustis je tam krasne videt vsechen ten bordel. Takze si dokazi predstavit ty krabicky za petikilo co to asi dokaze.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel někdo Danelectro Wasabi AD1?
Pak bych měl ještě dotaz, jestli je nějaká krabička která má v sobě Delay a Echo ODDĚLENĚ?
Pak bych měl ještě dotaz, jestli je nějaká krabička která má v sobě Delay a Echo ODDĚLENĚ?
Hraju na kytary a mašinky
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Spis by se mi libilo Electro-Harmonix HOLIEST GRAIL, ale ta cena (11K) je celkem ostra...
To vubec neni spatnej napad... to ale abych si precet nejakej ten topic o domacim nahravani ;)Braniik píše:Mozme nahrat nejake ukazky, myslim ze v mojom pripade to clovek rozozna "volnym uchom" :D
mmchd: ten Memory Man me ze vsech delayů taky láká nejvíc, ale těch pět klacků jen za efekt je přece jen nad moje poměry že
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na bazaru je teď Boss BE-5 (číslo inz.277604) - něco takovýho bych potřeboval, ale bez toho overdrive.
Nevím, jak by tohle hrálo s lampou
Nevím, jak by tohle hrálo s lampou