Upgrade Stratocasteru

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
torst

Re: Upgrade Stratocasteru

Příspěvek od torst »

Dík za odpověď.
Nejsem slušný truhlář. Jsem matlal. Ale co jsem viděl v tomto a na dalších videích, stačí převrtat obě krajní dírky po vrutech na průměr vložky a je hotovo. Pletu se?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
starypard

Příspěvek od starypard »

Stačí to a taky jsem to měřil. Jen si myslím, že dělat větší díru z menší, když je vedle jiná díra, je poněkud nemravné. Přestože to tremolo překryje. Takže vlastně doporučuju, já osobně už jiné tremolo nechcu. Má to obrovskou výhodu, můžeš tremolovat bez páky, jen hranou dlaně.
torst

Příspěvek od torst »

Té nemravnosti s dírama sice nerozumím, ale to je jedno. ještě to zvažuju. upravoval bych sice kytaru levnou, ale dobře hrající a nerad bych to poshr-l. Každopádně bych přidal doraz, aby se legátovalo jen dolů, mám rád stabilnější ladění a hlavně v některých skladbách podlaďuji E do D.
případný tip:
https://www.thomann.de/cz/thomann_cc_wv2_chrome.htm
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“