Důvody jsem psal v topicu nejhorší česká kapela, nechce se mi to psat znovu...kuba182 píše:ne že bych je měl rád , ale proč myslíš ? alespoň si dělaj muziku samiKIWI píše:Divokej Bill je nevějtší s****a na českém trhu a nikdo mě nepřesvědčí o opaku...Wohma píše: Moment, ted jsem si vzpomnel na Divokyho Billa, tak mozna by to tak s prehledem nebylo
Chinaski
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tady se to podle mě ještě dalo.... zlom byl podle mě v albu music bar, nebo jak se menovalo...... prostě to kde byl tabáček..... jo vcera sem byl v adidasupigdestroyer píše:stary cinsky lyze se daly. ale od ery www tecka svet prkna cezet to nema absolutne melodii, nema to melodii a je to KANAAAAL
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Zpocatku mi byli Chinaski i sympaticti. Videoklipy se me i libily. Jak bylo receno vyse, prvotni tvorba, nebo-li dekada, byla dost dobra. Bylo to hezky, v klidu, asi jako kdyz si decko hraje nadsene s autickem. Dnesni Chinaski jsou proste neposluchatelni, nudni a citim z toho uz jen cosi vycpeleho a ojeteho. Uz me nicim nedovedou prekvapit, spise naopak. Mam pocit, ze jim uz fakt dosla stava a pokud neudelaji zasadni zmenu ve tvorbe (jine slozeni, jine texty, jina hudba - kdo vi v cem to je presne?), tak jsou na odpis.
lidi rozumite tomuhle textu?? myslim si ze sem dost chytry na to abych pochopil texty, ale tady mi smysl poněkud uniká
http://www.supermusic.sk/skupina.php?ac ... sne=167618
http://www.supermusic.sk/skupina.php?ac ... sne=167618
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Nevim, nemam to rad asi uz proto ze to posloucha moje matka a rika "Proč nehrajete jako chinaski?" ...Sou to proste cesky popici urceny k tomu aby je v radiu neprepinali lidi co se o hudbu nezajimaj, nerozumi ji. Proste mi jejich songy prijdou jak pres kopirak a bez napadu.
...A k textum fixy, mám doma Brutální všechno a Fenomén... sice je nepobírám, ale líbí se mi:) Doufám že jednou pridu na to jestli je Márdi(už znám i jeho jméno!) tak dokonalej básník a najdu v nich smysl, a nebo jestli jen píchá kružítkem do slovníku a co propíchne napíše na papír.
...A k textum fixy, mám doma Brutální všechno a Fenomén... sice je nepobírám, ale líbí se mi:) Doufám že jednou pridu na to jestli je Márdi(už znám i jeho jméno!) tak dokonalej básník a najdu v nich smysl, a nebo jestli jen píchá kružítkem do slovníku a co propíchne napíše na papír.
vsiml jsem si, ze se tu resi fixa.. fixu miluju.. jedna nej ceskych kapel co znam... bohuzel je tady kotel dalsich kapel, ktere hraji senzacne, ale nikdo je nezna.. viz. napr. :
http://www.myspace.com/glasswallmusic
sice trochu popik, ale docela dlouho jsem nic tak dobreho neslysel.. zvlast z nasich luhu a haju.
http://www.myspace.com/glasswallmusic
sice trochu popik, ale docela dlouho jsem nic tak dobreho neslysel.. zvlast z nasich luhu a haju.
No chinaski nemaji zadnou spesl hudbu...to je jasne... Ale chlapaci...vam neco unika...jo jsme muzikanti a mame v tom nejaky cil, byt dobri v ovladani nastroje v urcitem smeru...a to chinaski umi hrat...nedelaji ale i presto nejakou slozitou hudbu... Proc? myslite, ze by lidi bavilo o pulnoci poslouchat nejakou ,,silenost,, na kterou by se museli soustredit??? A k tomu kdyz budou priopili??? se pletete...I treba nekde jen tak, kdyz popijite, uspejete mnohem vic s pisnickami z Ja pisnicka nez s nejakym napr. Nothing else mathers... Jo vim, ze ta pisnicka je super a tak...ale v hudbe jde i o to, aby jste byli zadani a bavili lidi... dobre je zkombinocvat to, aby jste ukazali ze umite hrat a taky to, ze umite udelat srandu...udelat oddechovku...To lidi bavi...nemuzete se na to porad ivat...jezis ten tam zpiva toto a ten hraje toto...nezastavam se timto modernich punovych kapel (hnus)... ale pohodovky jako Chinaski a NoName maji neco do sebe...jasne, ze mam rad Led Zeppelin, GnR, Helloween, Satrianyho, atd...Ale s kapelou??? jasne hrat taky propracovanou muziku...ale v pozdnich hodinach atd.???...Myslim, ze moc dlouho by clovek nevydrzel poslouchat takove narocnosti, aby se dokazal bavit se svymi blizkymi a prsote jen tak relaxovat...snad me chapete jaky na to mam nazor... a snad chapete, ze mam moc rad stare pecky...ale i dnesni kapely plni urcitou ulohu...
- Kozanostra
- Kontaktovat uživatele:
sory ale urcite bych nesrovnaval NoName a Chinaski...NoName sou nekde jinde pro me a rozhodne sou na tom lip (muj nazor)Mylann píše:No chinaski nemaji zadnou spesl hudbu...to je jasne... Ale chlapaci...vam neco unika...jo jsme muzikanti a mame v tom nejaky cil, byt dobri v ovladani nastroje v urcitem smeru...a to chinaski umi hrat...nedelaji ale i presto nejakou slozitou hudbu... Proc? myslite, ze by lidi bavilo o pulnoci poslouchat nejakou ,,silenost,, na kterou by se museli soustredit??? A k tomu kdyz budou priopili??? se pletete...I treba nekde jen tak, kdyz popijite, uspejete mnohem vic s pisnickami z Ja pisnicka nez s nejakym napr. Nothing else mathers... Jo vim, ze ta pisnicka je super a tak...ale v hudbe jde i o to, aby jste byli zadani a bavili lidi... dobre je zkombinocvat to, aby jste ukazali ze umite hrat a taky to, ze umite udelat srandu...udelat oddechovku...To lidi bavi...nemuzete se na to porad ivat...jezis ten tam zpiva toto a ten hraje toto...nezastavam se timto modernich punovych kapel (hnus)... ale pohodovky jako Chinaski a NoName maji neco do sebe...jasne, ze mam rad Led Zeppelin, GnR, Helloween, Satrianyho, atd...Ale s kapelou??? jasne hrat taky propracovanou muziku...ale v pozdnich hodinach atd.???...Myslim, ze moc dlouho by clovek nevydrzel poslouchat takove narocnosti, aby se dokazal bavit se svymi blizkymi a prsote jen tak relaxovat...snad me chapete jaky na to mam nazor... a snad chapete, ze mam moc rad stare pecky...ale i dnesni kapely plni urcitou ulohu...
samo ze i jednoduchy veci sou dobry to nerikam a nepochybuju o tom ze chinaski sou dobry muzikanti ALE ta hudba je uz pro me tak nevyrazna bez stavy a tak "jednoducha" az to boli.....
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
http://mesa1.myminicity.com/
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
http://mesa1.myminicity.com/
Hej se těším na vinárnuMylann píše:.jasne, ze mam rad Led Zeppelin, GnR, Helloween, Satrianyho, atd...Ale s kapelou??? jasne hrat taky propracovanou muziku...ale v pozdnich hodinach atd.???...Myslim, ze moc dlouho by clovek nevydrzel poslouchat takove narocnosti, aby se dokazal bavit se svymi blizkymi a prsote jen tak relaxovat...snad me chapete jaky na to mam nazor... a snad chapete, ze mam moc rad stare pecky...ale i dnesni kapely plni urcitou ulohu...
Samozřejmě nemá cen usetřeba v punkrocku snažit hrát něco extra (třeba jak ose snžím já
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Mylann - ja si kolikrat na noc poustim Opeth nebo Porcupine Tree, primitivni muzika me nebere... Jedine kdyz ma atmosferu, ale to Chinaski rozhodne nemaji 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus