Problém s kombem-Nevýrazný zvuk

Baskytarová aparatura ...
Bobr

Příspěvek od Bobr »

Cliff píše:
Bobr píše:Tak co se týče strun, tak myslím, že takhle drahý struny nemá cenu kupovat. Já kupuju za 690Kč Rotosound Swing Bass a myslím, že to je poměrně špička - nejsem tak bohatej abych dával za struny přes 1000Kč..
nj ale dýl vydrží a ten zvuk :)
No nevím. Myslím, že struny něco udělaj, ale víc udělá dobrej nástroj a aparát. Já tam mám ty Rotosound Swing Bass 1 rok a hrajou stále sqěle.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Sorry, ale struny nemůžou hrát ROK skvěle... Asi máš menší požadavky na zvuk strun :D
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

Ohledně tech strun ja treba osobne mam strasne rad dadaria, a za tu cenu je to kvalitni znacka...jinak bych za struny nedal take 1000,- teda az na jednu vyjimku za dean markley blue steel to jo to bych jeste ozelel :)
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nesst píše:Sorry, ale struny nemůžou hrát ROK skvěle... Asi máš menší požadavky na zvuk strun :D
Také jsem tomu neveřil, až na své první base co sje mměl..nevímco to bylo ale byly to opravdu skvělé struny a vydržely mi 10 měsíců a nemůžu si je vynáchválit, bohužel nevím co to bylo za značku...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Bobr

Příspěvek od Bobr »

Nevýraznýmu zvuku komba by zcela určitě pomohl nějaký equalizer. Zkus si třeba od někoho půjčit takovou krabičku a uvidíš, zda to pomůže. Já používám 6-pásmový MXR.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Také jsem tomu neveřil, až na své první base co sje mměl..nevímco to bylo ale byly to opravdu skvělé struny a vydržely mi 10 měsíců a nemůžu si je vynáchválit, bohužel nevím co to bylo za značku...
jo vydrží taky jestli měli vysokou životnost ale po častém hraní už ti nehrajou dobře nebo jo ? :shock:
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Cliff píše:
jo vydrží taky jestli měli vysokou životnost ale po častém hraní už ti nehrajou dobře nebo jo ? :shock:
No právě hráli hoodně dobře pořád a navíc skvěle drželi ladění. Musel jsem je odstranit jen kvuli tomu že jsem při slapu prasknul strunu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“