No nevím. Myslím, že struny něco udělaj, ale víc udělá dobrej nástroj a aparát. Já tam mám ty Rotosound Swing Bass 1 rok a hrajou stále sqěle.Cliff píše:nj ale dýl vydrží a ten zvukBobr píše:Tak co se týče strun, tak myslím, že takhle drahý struny nemá cenu kupovat. Já kupuju za 690Kč Rotosound Swing Bass a myslím, že to je poměrně špička - nejsem tak bohatej abych dával za struny přes 1000Kč..
Problém s kombem-Nevýrazný zvuk
Pravidla fóra
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem tomu neveřil, až na své první base co sje mměl..nevímco to bylo ale byly to opravdu skvělé struny a vydržely mi 10 měsíců a nemůžu si je vynáchválit, bohužel nevím co to bylo za značku...Nesst píše:Sorry, ale struny nemůžou hrát ROK skvěle... Asi máš menší požadavky na zvuk strun
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nevýraznýmu zvuku komba by zcela určitě pomohl nějaký equalizer. Zkus si třeba od někoho půjčit takovou krabičku a uvidíš, zda to pomůže. Já používám 6-pásmový MXR.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
jo vydrží taky jestli měli vysokou životnost ale po častém hraní už ti nehrajou dobře nebo jo ?Také jsem tomu neveřil, až na své první base co sje mměl..nevímco to bylo ale byly to opravdu skvělé struny a vydržely mi 10 měsíců a nemůžu si je vynáchválit, bohužel nevím co to bylo za značku...
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

No právě hráli hoodně dobře pořád a navíc skvěle drželi ladění. Musel jsem je odstranit jen kvuli tomu že jsem při slapu prasknul strunu...Cliff píše:jo vydrží taky jestli měli vysokou životnost ale po častém hraní už ti nehrajou dobře nebo jo ?Také jsem tomu neveřil, až na své první base co sje mměl..nevímco to bylo ale byly to opravdu skvělé struny a vydržely mi 10 měsíců a nemůžu si je vynáchválit, bohužel nevím co to bylo za značku...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...